מרק חרירה מרוקאי אמיתי
מרק חרירה, מרק האלים, המרק של כיפור ונכון אני יודע שכיפור לא קרוב סתם הטרלתי אתכם לבדוק ביומן אין לי מושג למה ואיך זה הפך להיות המרק ל כיפור אבל תפרגנו לעצמכם להכין ולאכול אותו במהלך כל השנה או לפחות כל החורף הוא עשיר בהכל מהכל, משביע וטעים בקטע אחר יאללה למתכון
הקבב במילוי טחינה ועמבה עושה קאמבק
הכנתי ארוחת צהריים מושלמת שכללה קבב איכותי, לאפות, כמה מטבלים וירקות צלויים הרכבתי לי ביס שהוא חלום, הפעם הקבב הוא לא קבב מסורתי רגיל זה היה קבב הפתעה במילוי טחינה ועמבה קבב שאכלתי המון בילדות אין לי מילים להסביר את הטעם תנסו ותבינו לבד בואו נעבור למתכון #בשיתוף הקצבים מירושלים
פיצה מפוצצת חלבון מבצק טונה מפתיע במיוחד
הכל עניין של אזון בחיים אז הגיע הזמן לאזן עם פיצה טעימה בטירוף מפוצצת חלבון וקלה להכנה , מתאימה במיוחד למושפעי אימונים אבל גם לנישנוש ערב כייפי מול הטלוויזיה
שניצל ״חלומי״ בתוך חלה של שישי
זה לא סתם שניצל, זה שניצל שעשוי מגבינת חלומי איכותית וזה יצא צרחווות את המטבוחה החליף ממרח עגבניות מיובשות ועוד שלל הפתעות שנכנסו לחלה אבל גולת הכותר שניצל מחלומי !!! הייתם מאמינים? #בשיתוף משק צוריאל
אזני המן כנאפה – קלאווה הראשון בעולם
#בשיתוף שמרית עלה לי רעיון למתכון של בקלאווה עם גבינה אבל בצורת אוזן המן שילוב של כנאפה ובקלאווה יחד הייתי חייב להכין , ו – וואי איזה טעים זה יצא פשוט לא להאמין כמה קל וממכר זה.. השתמשתי בבצק פילו המצונן המעוללללה של שמרית (חפרתי לכם על זה ואמשיך לחפור עד שתבינו, הוא מצונן ומוכן […]
פסטה/אטריות ״שערות מלאכים״ עם סלמון ואספרגוס ברוטב חמאה לימוני
אטריות או בשמו ״שערות מלאכים״ בטוח נתקלתם מתישהו במאכל הכל כך טעים הזה בגרסה הפשוטה, אני החלטתי לשדרג אותו לארוחה שלמה עם סלמון ואספרגוס וזה יצא כל כך טעים שאתם חייבים להכין..
אורז מוקפץ מהאורז שנשאר לכם
נכון תמיד נשאר בסיר אורז לבן שכבר אין בו שימוש? נכון שהאינסטינקט הראשוני הוא לזרוק אותו לפח לשטוף את הסיר ולסיים סיפור? אז לא! אתם יכולים להכין ממנו את המוקפץ הכי טעים בעולם כל מה שצריכים זה כמה ירקות שיש בבית אם יש איזה חזה עוף או פרגית וכמה רטבים ואתם מכינים מנה של החיים […]
איך להכין מוקפץ מושלם כמו במסעדות
מתכון מוצ״ש למוקפץ פלוס טיפים למוקפץ בדיוק כמו במסעדה אז הטיפ שלי שהולך להפוך לכם את המוקפץ מעוד סתם מוקפץ למוקפץ המושלם הוא להקפיץ במנות קטנות, תחתכו את כל הירקות, תתנו לאורחים /לילדים להגיד לכם מה הם אוהבים במוקפץ שלהם ותכינו במנות אישיות , מה שיקרה שהמחבת תישאר חמה תמיד הרוטב יספג בשלמותו בנודלס ובירקות […]
קציצות דגים מתכון ילדות של אמא שלי האהובה
לכבוד יום המשפחה הקרב ובא החלטתי להכין מתכון משפחתי שהילדים שלי משוגעים עליו מתכון של אמא שלי לקציצות דגים הכי טעימות שיש אי אפשר להפסיק לאכול אותן .. האגדה מספרת שאמא שלי רצתה תמיד לטעום גפילטעפיש ולא יצא לה , אז היא החליטה להכין קציצות דגים עם גזר ופלפלים יבשים ברוטב נדיר, אני אוכל את זה […]
ביף וולינגטון בסמארט ליד של הנינג׳ה
הסמארט ליד של נינג׳ה הוא הסיר שיודע לעשות הכל, אני כל כך אוהב אותו ומכור אליו שאני לא יודע לתאר את זה לדוגמא הסיר יודע לרכך תפוחי אדמה ב-5-6 דקות לפירה חלק, עוד דוגמא יש לו מדחום מובנה על הצג הראשי אז יצרתי לכם סרטון רמת קושי לצאת מהפוך ביום חורפי, המנה מעט מורכבת אבל […]
אסאדו ותפוחי אדמה בתנור מ-5 מרכיבים בלבד מוקדש לליאור רודאיף שחטוף בעזה כבר 120 יום
זה לא עוד ״סתם״ מתכון , את המתכון הזה אני רוצה להקדיש לליאור רודאיף, הוא חטוף כבר 120 ימים 😞💔ליאור ומשפחתו עלו לארץ בגיל 7 הם הגיעו היישר מבואנוס איירס התוססת והשוקקת, לשקט המדברי המרוחק של ניר יצחק. בנו נדב מספר שלמרות המרחק והשנים התשוקה הארגנטינאית לבשר טוב עם כוס בירה קרה תמיד נשארה. ״אבא […]
קציצות עוף, הודו ובורגול ממכרות כל ביס הוא חלום
זה מתכון שצילמתי כבר בשנת 2021 ובטוח מלא פיספסו אותו וחבל… אז צילמתי אותו שוב (כי בלי קשר הצילום הקודם היה מביך) וזה באמת אחד ממתכוני הקציצות הכי טעימות שיש אני באמת מפציר בכם להכין אותם