מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה קובה אורז במרק מוטפוניה דלעת כשר לפסח

קובה אורז במרק מוטפוניה דלעת כשר לפסח

תקשיבו את הקובה הזה אני מכין רק פעם בשנה וזו הסיבה שכל כך מתגעגעים אליו

מתכון שהוא חובה באחד מימי חול המועד פסח

בשיתוף פודאפיל

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

למעטפת הקובה
– 500 גרם אורז פרסי
– 250 גרם עוף טחון
– 250 גרם בשר טחון
למילוי
– 700 גרם בשר טחון
– 2 בצלים קצוצים
– 3 כפות שמן
– כפית בהרט
– כפית מלח
– חצי כפית פלפל שחור
למרק
– 2 בצלים חתוכים קוביות
– 5-6 קישואים קטנים קריספיים
– חתיכת דלעת יפה
– חבילת עלי מנגולד
– חבילת עלי סלרי וגבעולים
– חופן עלי נענע
– 2 כפות שמן
– 3 עגבניות מגורדות
– כף גדושה רסק עגבניות
– כף מלח
– כף סוכר
– כפית פלפל שחור
– 3 לימונים סחוטים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • מתחילים ממעטפת הקובה, בקערה שמים את האורז עם מים מהברז ומשרים כרבע שעה 
  • לאחר מכן מסננים וטוחנים במעבד מזון
  • שמים בקערה את האורז הטחון ומוסיפים 250 גרם עוף טחון ו250 גרם בשר טחון, מוסיפים כפית מלח ומערבבים היטב עד שמקבלים בצק נוח , מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד שהבשר יהיה מוכן
  • מכינים את הבשר, לוקחים מחבת שמים שמן ומטגנים את הבצל עד שמטוגן, מוסיפים את הבשר והתבלינים, ועם כפות עץ מפוררים את הבשר ומטגנים עד שמשנה צבעו לחום כהה, מפוררים עם מזלג או לחילופין נותנים 2 פולסים במעבד מזון, מקררים את הבשר לטמפרטורת חדר
  • לוקחים כדור בצק 22 גרם(למי שיש משקל) למי שאין אז כדור פינג פונג, מרטיבים את הידיים יוצרים גומה באמצע וממלאים שתי כפיות בשר קטנות , מהדקים וסוגרים ומגלגלים
  • למרק:
  • בסיר גדול שמים שמן מטגנים את הבצל והסלרי כרבע שעה עד שמתרככים ומוציאים את הטעם, מוסיפים קישוא חתוך ודלעת חתוכה לקוביות גדולות ומכסים במכסה, המטרה לתת לדלעת והקישוא צריבה שתתרום למרקם הסופים
  • לאחר כ10 דקות מוסיפים את העגבניות המגורדות, הרסק, התבלינים, ונענע ועלי סלרי שטחנו במעבד מזון, מוסיפים מים ולימון סחוט ונותנים לסיר לרתוח, ברגע שרתח מוסיפים חבילה של עלי מנגולד ואת כדורי הקובה, שימו לב שהכדורים בניגוד לקובה רגיל זקוקים לבישול יחסית ארוך של כ25 דקות לכן לא להכין את המרק עד הסוף תנו לו להתבשל עם הכדורים
  • בתאבון וחג פסח שמח
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת