מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה עופיונים ממולאים באורז טחולים הפתעות ותפחי אדמה

עופיונים ממולאים באורז טחולים הפתעות ותפחי אדמה

הכנתי לכם עופיונים ממולאים אורז עם טחולים והפתעות

ביחד עם תפוחי אדמה

מתכון מדהים וחגיגי במיוחד

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים:
3 עופיונים קטנים וחתיכים
3 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
2 בצלים פרוסים
למילוי אורז:
כוס אורז עגול
200 גרם טחולים טריים
2 כפות צנוברים קלויים
כף חמוציות ללא סוכר
כף סילאן
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
חצי כפית בהרט
1 בצל גדול חתוך לקוביות
3 כפות שמן זית
למרינדת התיבול של העופיונים ותפוחי האדמה :
כף פפריקה
כפית תערובת פילדלפיה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

בקערה שמים את כל מרכיבי המרינדה ומערבבים היטב
שמים את העופיונים ותפוחי האדמה ומערבבים היטב
למילוי:
לוקחים מחבת עם שמן זית ומטגנים בצל חתוך לקוביות ומוסיפים סילאן
בנתיים את הטחולים שולקים 10 דקות במים רותחים .
מכינים אורז בדיוק כמו שמכינים פסטה
בסיר עם מים רותחים וכפית מלח מוסיפים כוס אורז עגול ומבשלים 7 דקות בדיוק ומסננים.
מוסיפים את האורז למחבת עם הבצל המטוגן, מוסיפים גם את הטחולים, הצנוברים, המלח, הפלפל והבהרט
מערבבים היטב ומסירים מהאש.
ממלאים כל עופיון בתערובת האורז וקושרים איקס
(לא חובה לקשור)
לוקחים סיר או תבנית שמתאימה לתנור,
מוסיפים בצל פרוס,
מניחים את העופיונים ומסביבם את תפוחי האדמה
לוקחים כוס וחצי מים ושופכים לתבנית ששהו בה תפחי האדמה והעופיונים
(כדי להוציא את כל הטעם מהדפנות)
מוסיפים את המים לתבנית
מכסים בנייר אפייה ומכסה
ושולחים לתנור לשעתיים – 170 מעלות
ועוד 10 דקות השחמה ללא המכסה

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת