מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה צוואר כבש פולים שום ירוק וארטישוק

צוואר כבש פולים שום ירוק וארטישוק

זה באמת תבשיל שאני רוצה שיופיע על כל שולחן חג, כי אתם באמת לא מבינים כמה טעים וחגיגי זה!!!

חייב להגיד לכם שבכל סיבוב שתעשו בשוק בתקופה הזאת, או אפילו בחנויות אתם תגלו מלא שום ירוק שהוא עונתי אתם תגלו פול טרי ירוק וזה הזמן הכי נכון לבשל את כל הפלא הזה

אז נכנסתי לסניף של הקצבים מירושלים(סניף רמלה) רשת שהיא בית מרקחת לבשרים, באמת!!! לא ראיתי דברים כאלו, לקחתי לי צוואר כבש ללא העצם, הרי אין פסח בלי כבש, ובישלתי את סיר החלומות, עוד דבר שזכור לי מסבא שלי שהוא היה מושיב אותנו לפני החגים במרפסת ונותן לנו לקלף כל מה שזז פולים אפונות וכך עשיתי גם עם ילדיי שמאוד נהנו מהמשימה.

בשיתוף הקצבים מירושלים

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

– קילו וחצי צוואר כבש ללא העצם
– 2 כרישות טריות פרוסות
– 4 ראשי שום ירוק עם הגבעולים
– חצי חבילה בצל ירוק חתוך גס
– רבע כוס שמן זית
– כף וחצי מלח גס
– כפית פלפל גרוס
– קילו פול ירוק טרי קלוף
– – 5-6 ראשי ארטישוק טרי או קפוא חתוך לרבעים
– 5-6 שערות זעפרן(למי שאין או לא אוהב ישים כפית כרכום)

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • בסיר סוטאג׳ רחב שמים שמן זית
  • צורבים את קוביות הכבש עם מעט מלח ופלפל היטב וברגע שצרוב מוציאים 
  • מוסיפים פנימה את הכרישות, הבצל הירוק, השום הירוק ומטגנים כ10 דקות עד שהירקות נחרכים יפה
  • מחזירים את הבשר לסיר
  • מוסיפים את הארטישוקים
  • מוסיפים מלח
  • שמים מים כסנטימטר מעל הבשר במידת הצורך נוסיף חצי כוס בהמשך
  • מכסים ומבשלים שעתיים וחצי
  • לאחר שעתיים וחצי מוסיפים את הפול הטרי( תנסו לשמור על היופי של הסיר לא לערבב בגסות בכל זאת זה סיר חתיך שרוצים לשמור עליו)
  • בכוס עם מים חמים שמים את הזעפרן ומערבבים נותנים לו להיפתח איזה כמה דקות ומוסיפים לסיר
  • מכסים ומבשלים אש קטנה 40 דקות 
  • זהו שיהיה חג שמח וכשר
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת