חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית גלגולי בולונז בדפי לזניה

גלגולי בולונז בדפי לזניה

הכנתי מנה הכי פשוטה בעולם אבל גם הכי טעימה שיש גלגולי בולונז עטופים בעלי לזניה

נוח להגשה, כייפי לאכילה והטעם מושלם מושלם

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

בצל 1
חצי קילו בשר טחון
צנצנת רוטב בולונז של ברילה
חבילת דפי לזנייה
חופן בזיליקום קצוץ
מלח, פלפל שחור
צנצנת של רוטב עגבניות בזיליקום

אופן ההכנה

לוקחים בצל אחד קצוץ, מטגנים עם שמן זית, מוסיפים חצי קילו בשר טחון ומפוררים היטב

מוסיפים צנצנת רוטב בולונז של ברילה, הם כותבים על הצנצנת רק להוסיף בשר וזה ממש ככה יש בו סלרי וגזר וטעם מעולה!

הוספתי לבשר גם חופן בזיליקום קצוץ, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור וערבבתי

בישלתי כעשר דקות ולאחר מכן הורדתי מהאש והכנסתי לקירור במקרר (חשוב קירור מלא לתערובת).

לקחתי חבילת דפי לזניה ובמים רותחים עם מלח שמתי כל פעם שניים שלושה עלים בדיוק לדקה!! לא יותר שלא יתפרק.

הוצאתי לנייר אפייה שמשוח בשמן זית (כדי שהדף לא ידבק) שמתי מהמלית וגילגלתי בצורה פשוטה.

לקחתי תבנית פיירקס ושמתי צנצנת של רוטב עגבניות בזיליקום, סידרתי את גלגולי הלזנייה ומרחתי במעט רוטב, שמתי על הכל שמן זית והכנסתי לתנור 180 מעלות ל- 20 דקות

זהו חברים מנה מושלמת בקלות באמת בקלות

בתאבון!!!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת