מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית שניצלונים ופירה שילדים אוהבים

שניצלונים ופירה שילדים אוהבים

שניצלוני נחשים ופירה של דתיים שילדים אוהבים,

אז אני כבר יודע מכל התגובות שלכם שהתגעגעתם למתכונים והאמת גם אני, ולכן חזרתי לצרוח מכל הלב ולחזור לתפקד כמה שאפשר, כי תהיה מלחמה ארוכה וחייבים לשמור על מורל בעורף

אז קבלו מתכון יפה 

עכשיו לפני שתשאלו השיטה שבה עשיתי את השניצלונים היא קודם כל קלה וגורמת לשניצלונים להיות דקים ויפים, לכן אני חותך אותם רק אחרי שהם שניצלים ודבר שני לצפות שניצלונים תמיד גורמים לשניצלונים הראשונים להיות יבשים ואז לקראת הסוף הכל נהיה דביק כזה בלי פירורים, והשיטה שלי מונעת את הבעיה 

לגבי הפירה של הדתיים חחח זה כי זה פירה פרווה 

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו חזה עוף שניצל
3 ביצים
כף חרדל
כפית מלח
שקית פירורי לחם מוזהבים
שקית שומשום
שמן קנולה לטיגון
לפירה:
10 תפוחי אדמה
4 כפות שמן זית
כף מלח

אופן ההכנה

שוברים 3 ביצים לקערה ומוסיפים חרדל ומלח,
מערבבים היטב
ושמים את חזה העוף בפנים.
בקערה נפרדת מערבבים פירורי לחם ושומשום
מוציאים כל שניצל מהביצה ומצפים בפירורי לחם
(שימו לב בסרטון אני מראה שביד שמאל אני נוגע בביצה וביד ימין מצפה בפירורי לחם ככה מבטיח שתמיד היד החזקה תישאר יבשה)
לאחר שמצפים את כל השניצלים שמים במערום וחותכים לרצועות
שמים את כל השניצלונים בפירורי הלחם ומעט מערבבים שהכל יקבל ציפוי יציב
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.

לפירה:
מבשלים במים 10 תפוחי אדמה לבנים (אני אוהב את של הדוד משה)
כ- 40 דקות עד שמתרכך
מוציאים ומועכים
מוסיפים חצי כוס מהמי פירה, כף מלח ו-4 כפות שמן זית וטורפים עם מטרפה, ניתן להוסיף מים עד לקבלת המרקם הרצוי
מגישים עם קטשופ ומיונז
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת