מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית קוסקוס אמיתי עם פטנט יחודי

קוסקוס אמיתי עם פטנט יחודי

ערב לפני שטסנו אני ואשתי

רוי אמר אבל אבא מה נאכל?

שאלתי אותו מה הכי מתחשק לך שאכין

והוא ענה :

קוסקוס– המאכל האהוב על כל בני הבית

כמובן ששינסתי מותניים והרמתי להם סיר לסופ״ש..

סיר קוסקוס טעים ומנחם ועם פטנט מגניבבבב

אז קבלו מתכון

ושלא יעבדו עליכם שקוסקוס זו עבודה קשה שרק סבתות מכינות..

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים לקוסקוס:
1 קילו סולת
2 כפות שמן
כף שטוחה מלח
2 וחצי כוסות מים קרים
2 כפות שמן, כף שטוחה של מלח וכפית כרכום
מצרכים למרק:
3 קישואים
3 תפוחי אדמה
3 גזר
2 בצלים
רבע דלעת
חופן סלרי עלים
4 גבעולי סלרי
חצי כרוב
כוס חומוס גרגירים מבושל
4-5 ירכי עוף
כף מלח, כף גדושה כמון, כפית כורכום, כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

לקוסקוס:

נשים קערה גדולה ורחבה בתוך הכיור ולתוכה נשפוך את הקילו סולת  (קערה גדולה חובה- אם אין תקנו) .

הסיבה שהקערה בכיור היא בשביל למנוע התפזרות מיותרת של הסולת.

שופכים פנימה בהדרגה כוס אחת של מים קרים , כל פעם מעט מאוד

ובעזרת בלנדר ידני מערבבים עד שנוצרים גרגירים יפים ויבשים (אם תשפכו מהר זה לא יצליח).

מעבירים לתוך סיר קוסקוס ומאדים מעל המרק או מעל מים רותחים.

פעם ראשונה תצמדו לסרטון זה מצחיק כמה זה קל..

האידוי הראשון הוא 30 דקות .

לאחר האידוי הראשון שופכים את הקוסקוס חזרה לקערה ומקבלים צורת עוגה, לא להיבהל!!!

שופכים פנימה כוס וחצי מים קרים ו-2 כפות שמן, כף שטוחה של מלח וכפית כרכום .

ממתינים כמה דקות עד שנוצרים שברים ואח״כ מערבבים שוב בעזרת הבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד .

מחזירים חזרה לסיר ומאדים פעם נוספת את כל המסה עם מכסה סגור כרבע שעה

למרק:

לחתוך את הירקות לפי גודל שאתם אוהבים

אני חותך את הירקות עם חותכן מרוקאי כדי לקבל סיר אותנטי ואלגנטי- אבל לא חייב .

טיגנתי מעט את העוף במחבת עם שמן עד להזהבה,

הוספתי את הירקות והחומוס המבושל.

מילאתי מים לגובה שלושת רבעי מהסיר

הוספתי כף מלח, כף גדושה כמון, כפית כורכום, כפית פלפל שחור ושמתי לבישול על אש בינונית 30 דקות.

מוסיפים את הדלעת ומבשלים עוד 20 דקות

מגישים באהבה

ונהנים מקוסקוס עננים טעים בטרוף

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת