מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית עוף בלימון עם שומר וסלרי מתכון ילדות שלי

עוף בלימון עם שומר וסלרי מתכון ילדות שלי

המתכון הבא הוא מתכון יקר לליבי

זה מתכון שמלווה אותי מגיל מאוד צעיר,

הוא פשוט להכנה אבל באמת פשוט ואני לא משנה בו כלום כבר 20 שנה במתכון המקורי היה קיים אבקת מרק עוף וגם כאן למרות שאפשר לוותר יש לי מתכוני ילדות שאני לא נוגע בהם,

ורגע לפני המתכון קבלו טיפ לכל עוף שאתם מכינים,

שעה בישול עם נוזלים על האש ושעה תנור זה הסוד המושלם לכל עוף הוא מקבל רכות שאי אפשר לדמיין עוף בלימון עם שומר וסלרי

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

6 יחידות כרעיים (לחרוץ 3 פסים על הכרעיים)
2 בצלים לבנים פרוסים
3 שומר טרי
4 שיני שום פרוס
לימון אחד קלוף ללא הלבן
7 גבעולי סלרי
כף מלח גס
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
כף מלח שטוחה
כפית גדושה כורכום
כף אבקת מרק עוף
כפית פלפל שחור
כוס וחצי מים

אופן ההכנה

בסיר סוטאג׳ רחב שמים 2 בצלים פרוסים
מוסיפים את השום
מסדרים את הלימון ומקלות הסלרי
מפזרים כף מלח גס ומעט שמן זית
מניחים את הכרעיים שחרצנו וליידם חצאי שומר טרי
לוקחים צנצנת או קערה שמים 3 כפות שמן זית, מיץ לימון ,מלח פלפל שחור, כורכום ואבקת מרק עוף
סוגרים ומשקשקים
זולפים מעל העוף
מוסיפים לצנצנת כוס וחצי מים (לא צריך יותר אל תדאגו, אם בכל זאת אתם חוששים תוסיפו חצי כוס אבל רק אחרי רתיחה בכל הירקות יגירו נוזלים)
מכסים ומבשלים על אש בינונית ואז אש קטנה שעה
מוציאים את המכסה ומכניסים לתנור ל-50 דקות נוספות 170 מעלות.
זהו הסיר שלנו מוכן
תגישו עם אורז חם ותהנו ממנה עם טעמים שלא דמיינתם
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת