מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית סלט אטריות שעועית וסלמון בטריאקי

סלט אטריות שעועית וסלמון בטריאקי

כבר חודש ימים לא נגעתי בירקות

אכילה ריגשית רק פחמימות, שומנים וסוכר

והיום קמתי עם רגשות אשמה (אבלרק ליום אחד)

כי בערב כבר חזרתי לאכילה הריגשית ואכלתי 2 חתכות עוגה…

טוב נקרא לזה ״איזון״ ונתמקד בארוחת צהרים שהייתה בריאה, מזינה ומאזנת..

הכנתי לכם ולי מתכון מושלם לסלט אטריות שעועית פרשי עם סלק, גזר, זוקיני, קולורבי ושלל הפתעות

לצד דג סלמון שתמיד בא טוב…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חצי חבילת אטריות שעועית
רוטב טראיקי
מיץ מליים או לימון שלם
כפית מלח
1 סלק חתוך לרצועות בעזרת מנדולינה או מעבד מזון
1 גזר חתוך לרצועות
1 זוקיני חתוך לרצועות
חצי בצל סגול חתוך דק לרצועות
חופן נענע קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
חופן בצל ירוק קצוץ
1 צ׳ילי חריף טרי פרוס דק
חופן קשיו קצוץ
4 חתיכות של פילה סלמון
כפית מלח
2 כפות שמן זית
לדג סלמון
נתחי סלמון טרי לפי הכמות שרוצים
רוטב טריאקי

אופן ההכנה

חותכים את כל הירקות לרצועות דקות אני ממליץ להשתמש במנדולינה או קולפן שיודע להוציא רצועות דקות

טיפ לסלק

(כדי שהסלק לא יצבע את כל המנה מומלץ לשטוף אותו 3 פעמים בקערה עם מים קרים עד שהוא מפסיק להוציא צבע)
את האטריות שעועית מכניסים לקערה עם מים רותחים של קומקום ל- 8 דקות מסננים ושוטפים במים קרים.

בקערה גדולה שמים את האטריות, הירקות, עשבי התיבול והקשיו
מוסיפים 5 כפות טריאקי
מוסיפים כפית מלח וליים סחוט ומערבבים היטב.

לסלמון:

שמים בקערה את נתחי הסלמון ומתבלים עם כפית מלח מוסיפים 2 כפות טריאקי
מחממים מחבת ומוסיפים 2 כפות שמן זית
צורבים את הסלמון על הצד של העור כלפי מטה 5 דקות ועוד כ-2 דקות מהצד השני
מגישים באהבה

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת