מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!
הסרטון הארוך הקודם הוכרז כהצלחה פנומנלית
אז לא השארתם לי ברירה לייצר את פרק 2 בסדרה,
אני כבר אומר, אל תתרגלו זה יהיה רק מידי פעם…
אז היום הכנתי לכם סופריטו קציצות בקר ופרגית
יצא מפחיד!!!
נשבע לכם יצאה הקציצה הכי טעימה מאז שאני זוכר את עצמי
בקערה שמים את מרכיבי הקציצות ומערבבים,
יוצרים קציצות לא קטנות מידי ,בערך בגודל של כדור פינג פונג
מצפים בפירורי לחם ומטגנים במחבת עם שמן עמוק.
מטגנים את תפוחי האדמה עד להזהבה
בסיר סוטאג׳ רחב שמים שמן זית ומטגנים את הבצל עד שמשחים ממש נהיה ריבתי
זה יתרום לצבע הסיר התוצאה הסופית
מוסיפים את תפוחי האדמה, התבלינים והסילאן ומערבבים בזהירות כדי להתמיע את הטעמים בתפוחי אדמה
מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומחכים שיבעבע
מוסיפים את הקציצות ומנמיכים את האש
מכסים במכסה לכשעתיים בישול
מגישים עם אורז
בתאבון