מה יותר טעים משילוב של בננה ושוקולד..
ועוד בננה מטוגנת בפירורים קריספיייים
מתכון קליל
טעים בטירוף
רוצו להכין
מה יותר טעים משילוב של בננה ושוקולד..
ועוד בננה מטוגנת בפירורים קריספיייים
מתכון קליל
טעים בטירוף
רוצו להכין
לוקחים בננה ופורסים לעיגולים
בכל עיגול נועצים קיסם עץ (שימו לב לשיטה היעילה בסרטון).
בקערה נערבב את הביצים, הסוכר והקינמון
נטבול את עיגולי הבננה ומיד נעביר לפירורי הגריסיני .
נטגן במחבת עם שמן עמוק
ברגע שזהוב מוציאים..
ממיסים במיקרוגל / גז שוקולד חלב עם מעט חלב
ומגישים
בתאבון