מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית מתכון לרטטוי קלאסי ומטריף

מתכון לרטטוי קלאסי ומטריף

אחרי בקשות רבות הכנתי לכם רטטוי צרפתי מטורף,

בתור אחד שחושב שלהשקיע בירקות זה בזבוז זמן😂

אני אומר לכם שזה היה שווה כל רגע

זה כל כך מנחם ומפנק עם טעם אלוהיי

וזו באמת מנה שעזבו רגע את היופי העוצר נשימה שלה בצד,

הטעם! הטעםםם

זה כמו שאוכלים מוסקה מנחמת רק בלי המוסקה

אז הנה המתכון על כל שלביו

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לרוטב:
3 פלפלים בצבעים
4 עגבניות
1 בצל
2 גזרים
5-6 גבעולי סלרי
2 שיני שום
כוס יין אדום
כפית מלח, כפית אורגנו וכפית פלפל שחור
כוס מחית של עגבניות קצוצות במיץ
10 עלי בזיליקום טרי
לירקות:
1 קישוא
1 בטטה
1 עגבניה
1 חציל
מלח, פלפל וטימין טרי
שמן זית

אופן ההכנה

לרוטב-

שורפים שלושה פלפלים בצבעים, מכסים בניילון נצמד ולאחר כמה דק מקלפים וחותכים.

לוקחים 4 עגבניות, חורצים איקס למעלה וחולטים במים חמים, לאחר מכן מקלפים וחותכים לקוביות.

במחבת או סיר שטוח שמים מעט שמן זית וחמאה, מטגנים בצל אחד קצוץ, 2 גזרים קצוצים דק, 5-6 גבעולי סלרי קצוצים ו-2 שיני שום פרוס.

מטגנים כמה דקות ואז מוזגים פנימה כוס יין אדום.

נותנים ליין להצטמצם מעט, מוסיפים את העגבניות והפלפלים הקלויים

מתבלים בכפית מלח, כפית אורגנו וכפית פלפל שחור

מוסיפים כוס מחית של עגבניות קצוצות במיץ מכסים ומבשלים כ-25 דקות- אש בינונית.

לאחר מכן מעבירים את כל הרוטב למעבד מזון עם 10 עלי בזיליקום טרי ונותנים 3-4 פולסים (אפשר גם עם מוט סטיק).. משטחים את הרוטב בכלי עגול שמתאים לתנור (אפשר גם סיר עגול)

לירקות-

אני שמתי קישוא, בטטה, זוקיני, עגבניה וחציל

אפשר לשים גם תפוא, סלק, קולורבי וכל מה שאוהבים

מה שחשוב שהירקות יהיו באותו הגודל והצורה לכן תבחרו בקפידה ולחתוך עם מנדולינה / מעבד מזון

כדי שהפרוסות יהיו דקיקות ויפות..

מסדרים בתבנית שתי וערב את כל הירקות כמו בסרטון

מתבלים במלח, פלפל וטימין טרי.

זולפים שמן זית, מכסים ומכניסים לתנור שעה וחצי 170 מעלות

ועוד 10 דקות בלי כיסוי.

מגישים איך שאוהבים ועפים לחלל

בתאבון 

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת