מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית: בייגל משני מרכיבים וצלחת לניגוב מלאה בהפתעות

בייגל משני מרכיבים וצלחת לניגוב מלאה בהפתעות

#בשיתוף משק צוריאל

שוב תקף אותי חשק עז למשק

אז תראו איזה ארוחת ערב קלילה וטעימה הכנתי

מקלות בייגלה משני מרכיבים בלבד,

ויוגורט שמנת נענע עם אננס, תמרים, אגוזים, פיסטוק, דבש מכוסים ברוקט

מה אני אגיד לכם זה כל כל טעים, כל כך קליל

ואני ממליץ לכם להכין את זה דחוףףף

בואו למתכון…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

למקלות הבייגלה:
חצי ק״ג קמח תופח
500 מ״ל יוגורט עיזים
חצי כפית מלח
שומשום לציפוי
לצלחת ההפתעות:
חבילת עלי רוקט
קופסת שמנת עיזים
קופסת יוגורט עיזים
מעט נענע קצוצה
גרידה מחצי לימון
מלח
חצי כוס אננס טרי קוביות
4 תמרים לחים קוביות
אגוזים ופיסטוקים קצוצים
דבש לזילוף

אופן ההכנה

מקלות בייגלה:
מערבבים חצי ק״ג קמח תופח עם 500 מ״ל יוגורט עיזים וחצי כפית מלח
לשים עד לקבלת בצק אחיד.
יוצרים מקלות בייגלה בלי התפחה בלי כלום,
טובלים ביוגורט ואז בשומשום ואופים 25 דקות 180 מעלות

לצלחת ההפתעות:
קוצצים חבילת רוקט דק דק אבל מה זה דק? כמו דשא
(הקיצוץ סופר חשוב)
לוקחים חבילת קרם גבינת שמנת עיזים וקופסת יוגורט עיזים ומערבבים עם מעט נענע קצוצה, גרידת לימון ומעט מלח.
לוקחים רינג ,
בתוכו שמים שתי כפות והיוגורט המתובל,
מעליו כמה קוביות אננס טרי, כמה חתיכות תמרים , כמה אגוזים ופיסטוקים קצוצים
זולפים מעל מעט דבש.
מתבלים את הרוקט עם חצי לימון, 2 כפות שמן זית ומעט מלח ופלפל
מסירים את הרינג, מכסים עם עלי הרוקט
לקבלת מעטפת יפה וככה שלא יראו מה מסתתר מתחת לרוקט
ברגע שהטועמים יקחו את הביס הם יבינו על מה כל המהומה

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת