תמונה ראשית פרחי פילו קריספיים במילוי פרגיות ופירות יבשים במיוחד לטו בשבט

פרחי פילו קריספיים במילוי פרגיות ופירות יבשים במיוחד לטו בשבט

כל מי שאילנה או שקד
להגיב התגובות 😹😹 חג הטו בשבט( שהוא בעיניי חג לא ברור )
אצלנו תמיד אמא היתה פותחת את הקופסאת פירות יבשים שקיבלה בעבודה ,
היינו אוכלים רק את המשמש את השזיף ואת הלדר
וכל השאר היו מתייבשים להם באיטיות עד השנה הבאה וכך חוזר חלילה כל שנה
כל הילדות.
אבל בכל זאת אם אתם מסוג האנשים שכן חוגגים סביב עץ כל המשפחה קבלו מתכון מהמם וקליל
לפרחי פילו קריספיים ממולאים בפרגיות ופירות יבשים
ובלי שום קשר לחג זה מתכון מהמם וטעים גם לראש השנה או לכל חג ואירוח

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חבילת דפי פילו
חצי קילו פרגית קצוצה דק
1 בצל לבן חתוך לקוביות
כף סילאן
חצי כפית מלח
כפית קינמון
חצי כפית פלפל
חופן משמש מיובש קצוץ
חופן שזיף מיובש קצוף
חופן צימוקים
חופן אגוזי מלך קצוץ גס
3 כפות שמן זית
שפריצר עם שמן לריסוס דפי הפילו
דבש לזילוף

אופן ההכנה

במחבת שמים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד הזהבה
מוסיפים את הפרגיות, המלח, הפלפל והקינמון
מטגנים קלות ומוסיפים את הפירות היבשים
מקפיצים כ-5 דקות ומסירים מהאש
פורסים דף פילו על השיש ומשפריצים או מורחים מעט שמן
צובטים מעט את אמצע הפילו ומסובבים לצורת ורד (ממש כמו בסרטון)
שמים במרכז כף מהמילוי וסוגרים בצורה מרושלת
מניחים על נייר אפייה שצד הפרח כלפי מעלה,
מתיזים עוד שמן
מכניסים לתנור שחומם 180 מעלות טורבו ל-22 דקות בערך
כיוצא חם זולפים דבש
בתאבון וחג שמיייח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת