איך אני אוהב ממולאים
בכל המינים והצורות
זה פשוט טעים ומזמין תמיד ובכל טמפרטורה
עכשיו זה לא כזה סיפור לגלגל כמו שעושים מזה,
יש הרבה צורות גלגול
אבל קבלו את השיטה הפשוטה ביותר
ולפני שתשאלו הסט סירים הנדיר של פודאפיל,
ידיות נשלפות ככה שזה מושלם לאיחסון וגם למקרר
ראשית מזהים בכרוב את השורש וחותכים מסביבו כמו שהראיתי בסרטון,
מקלפים את הבצל וחורצים פס לאורכו,
שמים בסיר עם מים רותחים וכפית מלח את הבצלים והכרוב מכסים ומבשלים כ-20 דקות מרגע הרתיחה.
מסננים מהמים,
מערבבים את כל מרכיבי המילוי יחדיו,
פורסים כל עלה על השיש ושמים מעט מהמילוי , מגלגלים בלי לסגור מהצדדים
שמים מילוי גם בבצל ומגלגלים.
בסיר סוטאג׳ שמים בתחתית הסיר בצל פרוס אחד ומעט שמן זית,
מסדרים את הממולאים בצפיפות אחד ליד השני,
לוקחים קערה ומערבבים את מרכיבי הרוטב ,
יוצקים מעל הסיר מכסים בצלחת ומכסה ומבשלים כשעתיים וחצי אש קטנה
מקררים לטמפרטורת חדר (ככה אני אוהב)
ומתענגים.
בתאבון