המבורגר מה לא נאמר עליו
הוא באמת אחד מהמאכלים שתמיד בא,
אין שבוע שלא אוכלים אותו פעם אחת לפחות,
ובצדק כי יש לנו בארץ המבורגריות נפלאות,
אבל מה עם להכין בעצמכם???
זה באמת לא מסובך
אז ניגשתי לסניף הקצבים מירושלים וחזרתי עם הסוד לתערובת המושלמת.
70 אחוז מכסה אנטריקוט כשמו הוא הנתח שמעל האנטריקוט (נתח שומני יותר ועם בשר יותר לעיס – החלק הזה מושלם לבשר טחון (המבורגרים, נקניקיות, קציצות וכו’..)
ו- 30 אחוז צלעות
מלח ופלפל ישר על המחבת..
כן כן שמעתם נכון זה ההמבורגר המושלם חשוב שהנתחים יהיו איכותיים,
ובזה הקצבים מירושלים מתמחים.
חזרתי הביתה והכנתי לכל המשפחה המבורגרים טעימים וגם את הרוטב הסודי שלי שהוא הכי קל להכנה בעולם
לבקש מהקצב לטחון את הנתחים שרשמתי או לטחון בעצמכם
לחמם מחבת על אש גבוהה, שפריץ שמן קטן ולצרוב כדקה וחצי כל צד לתבל במעט מלח ופלפל
לחמם גם את הלחמנייה
לרוטב:
לערבב את כל המרכיבים שרשמתי עד לאיחוד
לבנות את הכריך המושלם ולצאת לדרך
בתאבון