חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית שיפודי מעורב ירושלמי גאוניים

שיפודי מעורב ירושלמי גאוניים

שיפוד מעורב ירושלמי הראשון אי פעם גאאאאאד

כמה שזה גאוני ופשוט

איפה הייתי עד היום?

זה מה שאשתי שאלה אחרי שטעמה את זה,

זה יוצא כל כך עסיסי וטעים ומעלה זכרונות של מעורב ירושלמי אסלי

עזבו אתכם שטויות אין על ירושלמים!

עם חם אוהב ומפנק…

טוב טוב נסחפתי עם התיאורים 

בקיצור איפה היינו?

אלו שיפודים שאתם חייבים במנגל הקרוב שלכם..

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים ל-13 שיפודים:
600 גרם פרגיות חתוכות לקוביות
600 גרם הודו חתוף לקוביות
600 גרם כבד עוף חתוך
600 גרם לבבות נקיות
3 בצלים חתוכים לקוביות גדולות
2 כפות תבלין מעורב ירושלמי
4 כפות שמן זית או רגיל
פיתות טריות
טחינה

אופן ההכנה

שימו ב-4 קערות שונות את הבשרים
ועוד קערה נוספת עם הבצל החתוך
לוקחים שיפוד עדיף ברזל כמובן אך גם עץ זה בסדר
משפדים קודם בצל אחד ואז פרגית, כבד, לבבות, הודו וחוזרים שוב על הפעולה פרגית, כבד, לבבות, הודו ומסיימים עם בצל.
חוזרים על הפעולה עם שאר השיפודים
מכינים בקערה מרינדה של התבלין מעורה והשמן מערבבים היטב
מושחים את השיפודים מכל צידם
צולים את הבשר על אש גלוייה במנגל
(מבחינת כשרות הלבבות והכבד חייבים צלייה באש )
מורחים את הפיתות בתבלין שנשאר וצורבים על המנגל
מגישים עם טחינה באהבה

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת