את השופלור עוף של סבא יעקב ז״ל אתם כבר מכירים ואוהבים,
מה דעתכם על שופלור קציצות?
אז אני אגיד לכם מה דעתכם…
לא נופל מהשופלור עוף בשום פרמטר ויצא טעים ברמות אכזריות
שופלור קציצות בקר הכי טעימות בעולם
את השופלור עוף של סבא יעקב ז״ל אתם כבר מכירים ואוהבים,
מה דעתכם על שופלור קציצות?
אז אני אגיד לכם מה דעתכם…
לא נופל מהשופלור עוף בשום פרמטר ויצא טעים ברמות אכזריות
שופלור קציצות בקר הכי טעימות בעולם
בקערה מערבבים את כל מרכיבי הקציצות.
יוצרים קציצות בצורת אליפסה.
מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק,
מוציאים לרשת טיגון
בסיר סוטאג׳ רחב עם 3 כפות שמן זית מטגנים 2 בצלים פרוסים עד להזהבה.
מוסיפים 5 גזרים פרוסים וממשיכים לטגן על אש קטנה.
את הכרובית מפרקים לתפרחות יחסית גדולות, שמים במי מלח חמים מפאת כשרות ומסננים.
צורבים את הכרוביות במחבת עם שמן זית כדי שמעט ישחימו.
מוסיפים את הקציצות והכרובית לסיר.
בקערה נפרדת עם ליטר מים חמים, שמים כף פפריקה, כפית כורכום, כף מלח, כפית פלפל שחור ו-2 כפות גדושות של רסק עגבניות ,מערבבים הכל ויוצקים לתוך הסיר.
מכסים ומבשלים אש הכי קטנה שלוש שעות עד שהופך ריבה
מגישים עם חלה והמון אהבה
בתאבון