הצ׳יפססביח הראשון בעולם
אחד העוקבים שלי נתן לי רעיון מבריק לחבר תפוח אדמה וחציל ולהפוך אותם לצ׳יפסביח אז לקחתי את הרעיון בשתי ידיים ורצתי להכין, הגשתי את זה כסביח מפורק בצלחת עם כל הטוב שמביא איתו הסביח טחינה, סלט ירקות, ביצה עין, עמבה, חריף פיתה שרופה בצד.. מה צריך יותר מזה?
סלמון נאגטס (סלמון בייטס) – באיר פריי של הנינג׳ה
מאחורי השם ׳המפוצץ׳ הזה אין באמת מתכון מורכב ומסובך בסך הכל לקחתי קוביות סלמון טרי, טבלתי בפירורי גרסיני (אפשר גם פירורי לחם רגילים אפשר ביסלי או כל פירורים שאוהבים), קצת תבלינים ולאייר פריי של הנינג׳ה אין לכם מושג כמה טעים ומיוחד זה יוצא ובאפס מאמץ !!!!
פיצה נפוליטנית אמיתית גם בתנור וגם בטאבון בקלות
פיצה נפוליטנית מטורפת שניתן להכין גם בטאבון, גם על אבן שמוט וגם בתנור ובשלושתם מתקבלת תוצאה מדהימה אז נתחיל בזה שפיצה נפוליטנית זה דבר די פשוט, בצק טוב, רוטב פיצה פשוט, בזיליקום, מוצרלה ושמן זית. כל הסוד בפיצה טמון בבצק… בצקים של התפחה ארוכה מגיבים מעולה במיוחד בטאבונים אבל לא רק … יש דרכים לגרום […]
הקציצות הקטנות בעולם (קציצות בקר עם אפונים שילדים אוהבים)
אלו הקציצות הקטנות בעולם והילדים שלכם הולכים להשתגע מהן כי מה לעשות העין אוכלת לפני וחייבים להיות יצירתיים ולחדש לילדים. כדי להמחיש כמה קטנות הן יצאו תדמיינו 6 קציצות על כף יצאו 121 מיני קציצות מחצי קילו בשר טחון בקיצור סיר שהוא חלום
יפרח- עלי גפן ממולאים באורז
ביום חמישי הייתי אצל הספר שלי וראיתי על השולחן שלו ענבי בוסר שאלתי אותו למה יש לך ענבי בוסר? הוא אמר שמילדות הוא אוהב לתבול אותם במלח ולאכול ושמביאים לו אותם מהצפון זה מיד זרק אותי לרצון העז להכין יפרח שבתחתית שלו אני שם את הענבי בוסר שמוציאים חמיצות ומתיקות לעלי הגפן שלא ניתנים להסבר. […]
קציצות קיפודים ברוטב חמוסטה
החלטתי להחזיר לחיים את טרנד קציצות הקיפודים אבל הפעם בגרסה שהכורדים יורידו את הכובע בפני. אם קמתם ביום שישי בבוקר ואין לכם חשק לגלגל קובה ועדיין בא לכם את הטעם של החמוסטה בפה זה המתכון בשבילכם סיר קציצות שהוא בעצם ארוחה שלמה והקציצות יוצאות טעימות ונימוחות בטעם משגע
טורטליני במילוי בולונז ברוטב עגבניות
על טורטליני בולונז כבר שמעתם? לא שמעתם? כי גם אני לא, קבלו מתכון מחשמל וטעים במיוחד שמתאים לילדים ולגדולים כאחד
שניצל קראנצ׳ קורנפלקס
המתכון התחיל באמת כגימיק אבל בסוף יצא את השניצל הכי אבל הכי טעים שאכלנו בחיינו הילדים קבעו אשתי הכריזה ״אין שניצל כזה״ פשוט אין !! שניצלים קריספים, עסיסיים וטעימים ועוד על מקל אז בכלל תענוג יש לכם ממני שלוש שנים אחריות אם הכנתם ולא אהבתם תורידו עוקב אז קבלו מתכון שהולך לנפץ את מדינת ישראל לרסיסים […]
לחמניות המבורגר מטריפות
לכבוד יום ההמבורגר שחל אתמול מיהרתי לצלם לכם מתכון פיגוז ללחמניית המבורגר מטורפת וסופר מיוחדת, מתפצחת בחוץ , רכה ואוורירית מבפנים לחמניה כזו עוד לא טעמתם אתם חייבים להכין…
לחמניות המבורגר והמבורגר משוגע שאתם חייבים להכין
לכבוד יום ההמבורגר שחל אתמול מיהרתי לצלם לכם מתכון פיגוז, ראשית מתכון ללחמנית המבורגר מטורפת וסופר מיוחדת, מתפצחת בחוץ נימוחה בפנים… ובנוסף מתכון להמבורגר שאם תעשו אותו לפי הכללים שלי אין סיכוי לטעויות (!) השתמשתי במיקסר של מורפיריצ׳ארדס שבין רגע הפך לי למטחנת בשר עם אביזר שהוא חובה בכל בית יאללה בואו נעבור למתכון #בשיתוף […]
אצבעות כנאפה בנינג׳ה גריל
כנאפה זה הקינוח האהוב עלינו בבית, תמיד סוגר פינה תמיד תמצאו אצלי במקפיא שערות קדאיף ובכל הזדמנות שבא משהו מתוק או שמגיעים אורחים לא צפויים תמיד אפשר להרשים עם כנאפה.. הפעם הכנתי אצבעות כנאפה בנינג׳ה גריל פשוטות להכנה וטעימות בטירוף. הכנתי בתכנית ׳טיגון באויר חם׳ כמובן שזה יכול לעבוד בכל הדגמים בנינג׳ה אובן, בנינג׳ה סמארט […]
פיצה מרביולי
פיצה מרביולי כן כן אתם שומעים נכון, השתמשתי ברביולי פטריות ששטראוס הוציאו במיוחד לשבועות הכי חשוב כל אחד יכול להכין בקלות וזה טעים בטירוף. בעצם לקחתי את הרביולי פטריות וייצרתי ממנו בסיס לפיצה איך עשיתי זאת? פשוט מאוד מלא פרמזן (גרנה פדנו) בתחתית, פרמזן זו גבינה שנמסה מהר מאוד ובטמפרטורה גבוהה הופכת להיות מקשה אחת […]