נקניקי-ארטיק – נקניקיית ארטיק
הלהיט הבא של ילדי ישראל הנקניקי-ארטיק נקניקית עוף עטופה בטורטיה בציפוי פירורי לחם ושומשום קיצר נקניקית ארטיק זה יוצא קריספי בטירוף ואין כיף מזה נישנוש כייפי שמתאים לכל ארוחה וב-0 מאמץ
שפכטל קבב כמו של אייל שני (בנינג׳ה גריל)
את השפכטל קבב של אייל שני אתם מכירים? אם לא זה הזמן להכיר.. אייל ידוע בתשוקתו לאוכל ולחומרי גלם וזה ללא ספק עובר במנות שהוא מגיש וגם במנה הזאת ספציפית כי זה ביס שהוא לא פחות מחלום! כל מה שאתם צריכים כדי להכין את המנה המופלאה הזאת הוא שפכטל, פלאנצ׳ה חמה ומספר מצרכים בסיסיים. אה […]
טראפלס שוקולד ללא תוספת סוכר ומשלושה מרכיבים בלבד
זה לא סוד שאני ושופרסל נשואים כבר שנתיים ועובדים יחד, איך זה עובד? אנחנו היוצרי תוכן מקבלים מהם בריף כללי וצריכים להביא את עצמנו לידי ביטוי, הבריף הספציפי הזה דיבר על כך שכל שינוי תזונתי תודעתי שרוצים לעבור לא חייב להיות משהו ענק ולא צריך לשנות את כל הרגלי הצריכה אלא רק להוסיף כל פעם […]
מפרום אייר פרו מקס החדש בעל 4 ליבות של תפוח אדמה וחצילים
חברים אני מתרגש להציג בפניכם את המפרום אייר פרו מקס החדש עם 4 ליבות של חצילים דקים ותפוחי אדמה רכים תמיד יש את ההתלבטות אם להכין מפרום או מוסקה אז זו בעצם החלאה בין השניים ובכך סוגרים סיפור וכולם מרוצים את האמת שזה גאוני וטעים בצורה יוצאת דופן אז בואו נכין…
פלפל שושקה שרוף ממולא קבב דגים ברוטב מרוקאי לכבוד שבת המלכה
הנה אני אומר לכם זו מנה מטורפת לשולחן שישי או חג אני ואישתי חיסלנו לבד 9 מתוך 10 כאשר את העשירי לא אכלנו רק כי רצינו לשמור מקום למנה העיקרית, אז מה יש לנו כאן? פלפל שושקה שרוף שמילאתי בו קבב דג ברוטב מרוקאי מתבשל על אש קטנה עד שגופו קורס לתוך הרוטב המפנק… תרחיקו […]
צלעות טלה מטפטפות על תפוחי אדמה ברוטב ברביקיו מטורף
קבלו מתכון מושלם, בלי מאמץ בכלל , מרשים וטעים ומארבעה מרכיבים בלבד(!) האמריקאים משתמשים בטכניקת הבישול הזו, ולמעשה המילה ״ברביקיו״ נולדה משיטת הפעולה הזו, לוקחים נתח, מורחים אותו בברביקיו כל הזמן שהוא על האש – עוד שכבה ועוד שכבה ונוצרת מעטפת גלייז טעימה, עשירה ומתקתקה . אני עשיתי אינטרפטציה לשיטה המקורית והתאמתי אותה לתנור, כאשר במהלך […]
הצ׳יפססביח הראשון בעולם
אחד העוקבים שלי נתן לי רעיון מבריק לחבר תפוח אדמה וחציל ולהפוך אותם לצ׳יפסביח אז לקחתי את הרעיון בשתי ידיים ורצתי להכין, הגשתי את זה כסביח מפורק בצלחת עם כל הטוב שמביא איתו הסביח טחינה, סלט ירקות, ביצה עין, עמבה, חריף פיתה שרופה בצד.. מה צריך יותר מזה?
סלמון נאגטס (סלמון בייטס) – באיר פריי של הנינג׳ה
מאחורי השם ׳המפוצץ׳ הזה אין באמת מתכון מורכב ומסובך בסך הכל לקחתי קוביות סלמון טרי, טבלתי בפירורי גרסיני (אפשר גם פירורי לחם רגילים אפשר ביסלי או כל פירורים שאוהבים), קצת תבלינים ולאייר פריי של הנינג׳ה אין לכם מושג כמה טעים ומיוחד זה יוצא ובאפס מאמץ !!!!
פיצה נפוליטנית אמיתית גם בתנור וגם בטאבון בקלות
פיצה נפוליטנית מטורפת שניתן להכין גם בטאבון, גם על אבן שמוט וגם בתנור ובשלושתם מתקבלת תוצאה מדהימה אז נתחיל בזה שפיצה נפוליטנית זה דבר די פשוט, בצק טוב, רוטב פיצה פשוט, בזיליקום, מוצרלה ושמן זית. כל הסוד בפיצה טמון בבצק… בצקים של התפחה ארוכה מגיבים מעולה במיוחד בטאבונים אבל לא רק … יש דרכים לגרום […]
הקציצות הקטנות בעולם (קציצות בקר עם אפונים שילדים אוהבים)
אלו הקציצות הקטנות בעולם והילדים שלכם הולכים להשתגע מהן כי מה לעשות העין אוכלת לפני וחייבים להיות יצירתיים ולחדש לילדים. כדי להמחיש כמה קטנות הן יצאו תדמיינו 6 קציצות על כף יצאו 121 מיני קציצות מחצי קילו בשר טחון בקיצור סיר שהוא חלום
יפרח- עלי גפן ממולאים באורז
ביום חמישי הייתי אצל הספר שלי וראיתי על השולחן שלו ענבי בוסר שאלתי אותו למה יש לך ענבי בוסר? הוא אמר שמילדות הוא אוהב לתבול אותם במלח ולאכול ושמביאים לו אותם מהצפון זה מיד זרק אותי לרצון העז להכין יפרח שבתחתית שלו אני שם את הענבי בוסר שמוציאים חמיצות ומתיקות לעלי הגפן שלא ניתנים להסבר. […]
קציצות קיפודים ברוטב חמוסטה
החלטתי להחזיר לחיים את טרנד קציצות הקיפודים אבל הפעם בגרסה שהכורדים יורידו את הכובע בפני. אם קמתם ביום שישי בבוקר ואין לכם חשק לגלגל קובה ועדיין בא לכם את הטעם של החמוסטה בפה זה המתכון בשבילכם סיר קציצות שהוא בעצם ארוחה שלמה והקציצות יוצאות טעימות ונימוחות בטעם משגע