נשנושי פופקורן חציל ובשר
אין מה לעשות כל מה שמטוגן טעים! הכנתי לכם נשנוש משגע של חציל דקיק ועליו שכנת בשר דקיקה כל זה בתוך בלילה שנותנת לזה קראסט מפחיד וישר לתוך השמן העמוק… אכלתי לפחות 12 עוד לפני שהגשתי לשולחן יאללה למתכון..
שיפודי סלמון בתיבול אסייתי על אורז טופי קריספי בנינג׳ה גריל
היום אני קצר בזמן אז הלכתי על ארוחת צהרים קלילה, טעימה ומהירה של שיפודי סלמון מתקתקים על אורז טופי קריספי והכל בעזרת הנינג׳ה גריל (אהובי) #בשיתוף שריג היבואן הרשמי
קציצות טונה (שימורים) ואפונה
בואו נכין קציצות משימורי טונה ואפונה שילדים אוהבים לא תאמינו כמה זה קל כמה זה טעים וכמה זה מזין… את המתכון הכנתי לתשעת הימים של תשעה באב אבל בכיף אפשר להכין ולהנות ממנו בכל ימות השנה..
פריקסה אמיתי עם טוויסטים שהולכים להרגיז את הטוניסאים
אז תשעת הימים כבר כאן, מה נעשה? בואו נכין פריקסה… המאכל הידוע והמוכר עם טוויסטים קטנים שישדרגו לכם כל ביס כי ככה זה באוכל אין חוקים! בואו נתחיל.. #בשיתוף שופרסל
חטיפי מפרום נאצ׳יטוס במילוי בשר (מפרום מקסיקני)
מצאתי לכם את החטיף טלויזיה המושלם, הוא מושלם כפי שהוא אבל קבלו שידרוג שיפתיע אתכם חטיפי מפרום נאצ׳יטוס במילוי בשר זה למעשה מפרום שהשכבות שלו מורכבות מנאצ׳יטוס ברביקיו ונאצ׳יטוס טבעי מטוגנות עם פירורי לחם ושומשום יצאו לי כ-60 יחידות מתוכם אכלתי 20 אי אפשר להפסיק לאכול זה כמו גרעינים
גלידת אבוקדו, בננה, מייפל ושוקולד צ׳יפס בנינג׳ה קרימי
כדי להבין איך נולד הטעם הזה צריך לחזור אחור… שבוע שעבר העליתי פעילות פרס בת׳רדס שבה החלטתי לחלק מכשיר נינג׳ה קרימי להכנת גלידות למי שיתן את הטעם הכי מקורי שיקרא ״הטעם של הת׳רדס״ עוקבת שלי הציעה שילוב מעניין של בננה, אבוקדו ומייפל וזכתה בפרס השווה הזה המשימה שלי היתה לבדוק את הטעם אז החלטתי להכין אותו […]
פלאפיש – פלאפל דגים
אז לכבוד תשעת הימים החלטתי לפתוח עם מתכון טעים במיוחד שאי אפשר לא לאהוב לפלאפל- פיש הפלאפל הוא מאכל שמזוהה איתנו הישראלים אז לקחתי אותו כרעיון והכנתי גרסה מהדג הכי ישראלי שיש הלא הוא ׳האמנון הישראלי הטרי׳ זו הזדמנות מצויינת להודות לארגון מגדלי הדגים שבחרו בי גם השנה להיות חלק מהם ולייצג כל כך הרבה […]
מוקפץ עם אטריות אורז ,בקר וירוקים פלוס טיפים למוקפץ המושלם
מוקפץ בקר עם אטריות אורז, מלא ירוקים וקשיו מוקפץ כשמו הוא, אמור לקפוץ ולמה התכוון המשורר? כאשר מכינים מוקפץ חייבים להקפיד על חום גבוה כל הזמן.. אם אתם מכינים מוקפץ והחום צונח ואתם ממשיכים לערבב, המוקפץ מגיר נוזלים והוא כבר לא מוקפץ במקרה כזה השם שלו יהפוך ל- ״מבושל״. בכללי אני משווה הכנת מוקפץ ללהיות […]
נשנושי כרובית וברוקולי בפרמז׳ן
ברוקולי וכרובית תמיד עושים לי נעים בלב וככה כשהם קריספים עוד יותר קבלו מתכון קליל ופשוט
אסאדו וקלחי תירס בסגנון מקסיקני קל להכנה, חגיגי וטעים במיוחד
חגיגה של אסאדו רך וטעים עם קלחי תירס לזה אני קורא- שגר ושכח כמה דקות התעסקות, מכניסים לתנור ושוכחים … יאללה למתכון
קבב על לחמה בעג׳ין בטורטיה
המנה הבאה היא גאונית בעיניי ואסביר גם למה? תקף אותי רעב רגיל בשעת צהריים ואמרתי לעצמי שאני אכין לעצמי קבב בנינג׳ה גריל… אבל אז השתלטה עליי האהבה עצמית ובמקום להגיש לעצמי קבב כמו כל אדם נורמלי בפיתה או משהו, החלטתי שבא לי קבב על לחמה בעג׳ין ואז אמרתי מה עכשיו להכין בצק, אין כוח.. אז […]
אשכי הודו עם פולים,פלפלים ואריסה מתכון חגיגי וטעים במיוחד
מי שאוהב חלקי פנים זה אחד המתכונים הכי טעימים וחגיגיים שיצא לי להכין ולטעום אשכי הודו עם פולים, אריסה ופלפלים אז ראשית המשימה שלכם היא להשיג אשכי הודו שנית לוודא שאתם לא רגישים לפול אם עברתם את שתי המשוכות האלו מכאן הדרך אל הביס היא די פשוטה…