מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית תבשיל קוביות צלי כתף עם גרגירי חומוס בסגנון מרוקאי

תבשיל קוביות צלי כתף עם גרגירי חומוס בסגנון מרוקאי

 

חג שבועות הסתיים
והאמת התגעגעתי לבשר
אז מה יותר מתאים לסופ״ש מתבשיל של קוביות צלי כתף מספר 5 בסגנון מרוקאי
עם גרגירי חומוס, פלפלים ואריסה …
קפצתי לאחד מסניפי ״הקצבים מירושלים״ והצטיידתי לי בצלי כתף מספר 5 חתיך ומשוייש,
הכנתי איתו מתכון משגע שכל אחד יכול להכין בלי מאמץ
רק לעקוב אחרי ההוראות ויש לכם סיר שכל המשפחה לא תפסיק לדבר עליו

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 קילו צלי כתף מספר 5 חתוך לקוביות
12 שיני שום שלמות
6 פלפלים יבשים מתוקים
2 פלפל ירוק חריף טרי
2 פלפל צ׳ילי חריף
רבע כוס שמן זית
שקית גרגירי חומוס קפואים (400 גרם)
כף אריסה מתוקה
כף פפריקה מתוקה
כף מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח גס
כפית כמון
צרור כוסברה

אופן ההכנה

מחממים סיר סוטאג׳ רחב שמים את השמן, צורבים את קוביות הבשר ומתבלים במלח גס ובפלפל עד להשחמה
שימו לב שבזמן הצריבה הבשר מפריש נוזלים ,
חכו שהנוזלים יתאדו וישאר רק השומן
בשלב הזה מוסיפים פנימה את שיני השום, הפלפלים היבשים והטריים ומטגנים
מוסיפים את האריסה המתוקה והתבלינים מלח, פלפל, פפריקה וכמון
מוסיפים פנימה את גרגירי החומוס המבושלים למחצה
מערבבים הכל ומוסיפים כ-3 כוסות מים רותחים (צריך מים עד הקו של הבשר בערך)
מוסיפים כוסברה ומכסים
מבשלים על אש קטנה 3 שעות
מגישים עם אורז

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת