מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!
חג שבועות הסתיים
והאמת התגעגעתי לבשר
אז מה יותר מתאים לסופ״ש מתבשיל של קוביות צלי כתף מספר 5 בסגנון מרוקאי
עם גרגירי חומוס, פלפלים ואריסה …
קפצתי לאחד מסניפי ״הקצבים מירושלים״ והצטיידתי לי בצלי כתף מספר 5 חתיך ומשוייש,
הכנתי איתו מתכון משגע שכל אחד יכול להכין בלי מאמץ
רק לעקוב אחרי ההוראות ויש לכם סיר שכל המשפחה לא תפסיק לדבר עליו
מחממים סיר סוטאג׳ רחב שמים את השמן, צורבים את קוביות הבשר ומתבלים במלח גס ובפלפל עד להשחמה
שימו לב שבזמן הצריבה הבשר מפריש נוזלים ,
חכו שהנוזלים יתאדו וישאר רק השומן
בשלב הזה מוסיפים פנימה את שיני השום, הפלפלים היבשים והטריים ומטגנים
מוסיפים את האריסה המתוקה והתבלינים מלח, פלפל, פפריקה וכמון
מוסיפים פנימה את גרגירי החומוס המבושלים למחצה
מערבבים הכל ומוסיפים כ-3 כוסות מים רותחים (צריך מים עד הקו של הבשר בערך)
מוסיפים כוסברה ומכסים
מבשלים על אש קטנה 3 שעות
מגישים עם אורז
ובתאבון