את טרנד הפסטה בסיר אחד אתם בטח מכירים
אבל יש טרנד חדש בביצה
שתי פסטות בסיר אחד
הסיבה שזה נולד זה כי רוי אוהב פסטה עגבניות וקים ולני שמנת פטריות
את טרנד הפסטה בסיר אחד אתם בטח מכירים
אבל יש טרנד חדש בביצה
שתי פסטות בסיר אחד
הסיבה שזה נולד זה כי רוי אוהב פסטה עגבניות וקים ולני שמנת פטריות
שמתי 250 גרם פסטה פנה ושתי כפות שמן זית בכל צד
בצד של הפסטה העגבניות שמתי: שלוש שיני שום פרוסות ,חופן עגבניות שרי חצויות, 2 כפות עגבניות מרוסקות במיץ (שימורים), כף אחת של רסק, חופן עלי בזיליקום, חופן בצל ירוק, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית אורגנו, כפית משחת פפריקה (לא חובה), כף סריאצה (לא חובה) ו-3 כוסות מים.
בצד של הפסטה שמנת פטריות שמתי: כף שום כתוש, כף חמאה, חבילת פטריות חתוכות שהוקפצו מעט עם שמן זית, כוס שמנת מתוקה, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית טימין, חצי כפית אגוז מוסקט,
2 כפות פרמז׳ן ושתי כוסות מים
זהו חברים הפסטות כמעט מוכנות
נותר רק לכסות ולבשל כרבע שעה על אש בינונית,
באמצע התהליך לתת עירבוב קל
וזהו.. מוכן וכולם מרוצים
מגישים עם עוד פרמזן
בתאבון