מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית שתי פסטות בסיר אחד

שתי פסטות בסיר אחד

את טרנד הפסטה בסיר אחד אתם בטח מכירים

אבל יש טרנד חדש בביצה

שתי פסטות בסיר אחד

הסיבה שזה נולד זה כי רוי אוהב פסטה עגבניות וקים ולני שמנת פטריות

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים לפסטה עגבניות:
250 גרם פסטה שאוהבים (אני השתמשתי בפנה)
3 שיני שום
חופן עגבניות שרי
2 כפות עגבניות מרוסקות
כף רסק עגבניות
חופן עלי בזיליקום
חופן בצל ירוק
כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית אורגנו
כפית משחת פפריקה (לא חובה)
כף סריאצה
3 כוסות מים
2 כפות שמן זית
מצרכים לפסטה שמנת פטריות:
250 גרם פסטה שאוהבים (אני השתמשתי בפנה)
כף שום כתוש
כף חמאה
חבילת פטריות חתוכות שהוקפצו ומראש
כוס שמנת מתוקה
כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית טימין, חצי כפית אגוז מוסקט
2 כפות מרמזן
2 כוסות מים
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

שמתי 250 גרם פסטה פנה ושתי כפות שמן זית בכל צד

בצד של הפסטה העגבניות שמתי: שלוש שיני שום פרוסות ,חופן עגבניות שרי חצויות, 2 כפות עגבניות מרוסקות במיץ (שימורים), כף אחת של רסק, חופן עלי בזיליקום, חופן בצל ירוק, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית אורגנו, כפית משחת פפריקה (לא חובה), כף סריאצה (לא חובה) ו-3 כוסות מים.

בצד של הפסטה שמנת פטריות שמתי: כף שום כתוש, כף חמאה, חבילת פטריות חתוכות שהוקפצו מעט עם שמן זית, כוס שמנת מתוקה, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית טימין, חצי כפית אגוז מוסקט,

2 כפות פרמז׳ן ושתי כוסות מים

זהו חברים הפסטות כמעט מוכנות

נותר רק לכסות ולבשל כרבע שעה על אש בינונית,

באמצע התהליך לתת עירבוב קל

וזהו.. מוכן וכולם מרוצים

מגישים עם עוד פרמזן

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת