מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!
אם הילדים שלכם לא אוהבים דגים
זו הדרך שאני לימדתי אותם כמה שדגים זה דבר טעים (ומזין)
מכינים להם אצבעות / שניצלוני דג מדג טרי כמובן
(אני בחרתי דג ברמונדי טרי)
אבל שיהיו מגרים קריספיים זהובים.
ולא אומרים להם עד הרגע שטעים להם,
זהו מאותו רגע דג בשבילם זה דבר לגיטימי
תנסו אותי …
מבקשים מהדגאי פילטים של דג טרי אני מאוד ממליץ על ברמונדי או בס טרי ומבקשים שיסיר את העור
חותכים לחצי כל פילה ואז לרצועות לא דקות מידי ולא עבות מידי
מכינים 3 קערות:
– אחת עם קמח
– השנייה עם ביצים טרופות ומלח
– והשלישית עם פירורי זהב וחבילת ביסלי גריל שמרסקים אם היד
או במעבד מזון (או לחילופין פירורית ביסלי של אסם)
טובלים את הדג בקמח ודופקים קלות לניעור,
מעבירים לביצה ומיד לפירורים ומהדקים מעט
מחממים מחבת עם שמן עמוק וברגע שחם מטגנים את הדגים עד
שקריספי וזהוב
מגישים עם לימון או קטשופ ומיונז
בתאבון