מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית שיפודי פרגית במשרה תפוזים וסלט קיץ מרענן עם ויניגרט תפוזים משגע 

שיפודי פרגית במשרה תפוזים וסלט קיץ מרענן עם ויניגרט תפוזים משגע 

קבלו מתכון קליל וכייפי עם משרה סודי לשיפודי פרגית .

שיפודי פרגית במשרה תפוזים וסילאן

לצד סלט רענן עם ויניגרט תפוזים שהשלים לנו ארוחת צהרים קייצית, קלילה ומושלמת 

גם למשרה וגם לויניגרט השתמשתי במיץ תפוזים סחוט 100 אחוז טבעי של פריגת שייצר ארומה לפרגיות וסמיכות מדהימה לויניגרט

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו פרגיות נקיות וחתוכות לקוביות
שיפודי יקיטורי
למשרה תפוזים סילאן:
כוס וחצי מיץ תפוזים סחוט טבעי פריגת
2 כפות סילאן
3 כפות שמן זית
2 שיני שום
כף תבלין פילדלפיה או תבלין עוף
כף חרדל דיז׳ון גרגירים
כפית מלח,כפית פלפל שחור
לויניגרט תפוזים:
כוס מיץ תפוזים טבעי פריגת
כף חרדל דיז׳ון גרגירים
כפית מלח,חצי כפית פלפל שחור
2 כפות דבש
2 שיני שום
מיץ מלימון 1
רבע כוס שמן זית
לסלט:
חופן עלי רוקט
ראש חסה קיסר שטוף ונקי חתוך גס
חופן נבטי חמניה
חצי בצל סגול פרוס לסלייסים
עגבניה אחת חתוכה לקוביות גדולות, 2 מלפפונים חתוכים גס, גזר אחד חתוך לרצועות
קולורבי אחד חתוך לרצועות

אופן ההכנה

מתחילים עם המשרה לפרגית,
במעבד מזון שמים את כל מרכיבי המשרה וטוחנים כ- 30 שניות עד לאיחוד
משפדים את הפרגיות על שיפודי יקיטורי
בקערה רחבה נניח את השיפודים, נשפוך עליהם את המשרה שהכנו, נכסה ונכניס למקרר לשעה לפחות (אפשר גם לילה שלם)
נסדר את השיפודים על מגש עם נייר אפייה ונכניס לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כ-17 דקות.
בזמן שהשיפודים בתנור נכים את הסלט והרוטב,
לויניגרט תפוזים-
נשים במעבד מזון את כל מרכיבי הויניגרט למעט השמן זית אותו נוסיף בהדרגה תוך כדי הטחינה, לכן אני ממליץ להכין עם בלנדר מוט,
בשיטה הזאת תיווצר אמולסיה שתסמיך את הרוטב והרוטב יכול לתאים לעוד מגוון סלטים.
(אפשר לאחסן במקרר לשלושה ימים)
בקערה גדולה שמים את כל מרכיבי הסלט
מוסיפים את הויניגרט ומערבבים
מגישים עם שיפודי הפרגית
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת