מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית שיפודי סוכריות עראייס דגים

שיפודי סוכריות עראייס דגים

זה הפתיח מושלם ליום העצמאות ובכלל

מנה מרעננת וטעימה 

תנסו פעם אחת לרוץ על מנגל דגים,

למנה הראשונה תגישו עראייס דגים ואח״כ דגים שלמים על הגריל ותראו כמה זה כיף..

כמובן שאם אתם הולכים על עצתי חשוב לבחור דג טרי ולא רק טרי שגם יהיה ישראלי!

חשוב תמיד ובמיוחד בחג הזה לתמוך בחקלאות ישראלית.

למנה הזו אני בחרתי באמנון ישראלי טרי,

הגשתי על צזיקי אפשר גם על טחינה

זו מנה די פשוטה להכנה והכי חשוב טעימה!

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

600 גרם אמנון ישראלי טחון או קצוץ על הסכין
2 פלפל שושקה שרוף קצוץ לקוביות
פלפל חריף ירוק קצוץ
חצי בצל סגול קצוץ
צרור שמיר קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור נענע קצוצה
2 כפות שמן זית
כפית גרידת לימון
3 שיני שום קצוץ
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית כמון
חצי כפית קימל טחון
4 טורטיות גולות
8 שיפודים

אופן ההכנה

בקערה שמים את כל המרכיבים ומערבבים היטב,
פורסים טורטייה על השיש ושמים חופן נדיב של תערובת הדג
משטחים היטב אפשר להיעזר במרית ,
מגלגלים ארבע רולדות
מצמידים את כל הרולדות אחת לשנייה
משפדים שיפוד לאורך כל ארבעת הרולדות וחוזרים על הפעולה עם אצבע רווח בין שיפוד לשיפוד
(ראו בסרטון)
חותחים בזהירות ונוצרים לנו 8 שיפודי עראייס
שימו לב שהאש לא צריכה להיות גבוהה
מורחים שמן זית בנדיבות
צולים על הצד של הדג כלפי הגריל כ-2 וחצי דקות ואז הופכים לעוד 2 דקות
לקראת הסוף צולים 30 שניות את הצד של הטורטייה
מגישים עם לאבנה / צזיקי או טחינה וסלטון משוואיה בצד
זולפים מעט שמן זית ומגישים באהבה
חג עצמאות שמיייח

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת