מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית שוקי עוף עם מג׳דרה עשירה הכי קל להכנה

שוקי עוף עם מג׳דרה עשירה הכי קל להכנה

תפסיקו להגיד את המילה אני לא יודע/ת לבשל

הנה הנה דוגמא למתכון של עוף עם מג׳דרה עשירה

הכי טעים בעולם אבל באמת!!

ומה עשיתי כאן 4-5 פעולות פשוטות

5 דקות עבודה ויש ארוחת צהריים נדייירה !

אז בבקשה כל מי שטוען שלא יודע לבשל קחו את המתכון הזה

תצמדו אליו ותבצעו אותו לפי הסדר,

הוא ללא עריכות ללא כלום, מה שאתם רואים אלו הפעולות.

אם לא יצא לכם טוב תסירו עוקב

מחכה לשיתופים…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

10 שוקי עוף
כוס עדשים ירוקות
כוס עדשי בלוגה
2 כוסות אורז בסמטי
2 כפיות גדושות מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית קינמון
חצי כוס שמן זית (גם לבצל וגם לאורז)
5 כוסות מים רותחים
3 בצלים חתוכים
3 כפות סילאן

אופן ההכנה

במחבת שמים חצי מכמות שמן הזית ומטגנים בצל עד הזהבה
שמים בצד
מטגנים את שוקי העוף עם טיפונת שמן וקצת מלח ופלפל שחור עד שמשחים מעט ושמים בצד.
מרתיחים סיר עם מים רותחים וחולטים את העדשים כ- 10 דקות ומסננים – שמים בצד.
לוקחים סיר סוטאג׳ שמתאים לתנור,
שמים שמן זית וברגע שמתחמם שמים את האורז מערבבים,
מוסיפים את התבלינים, מערבבים מאחדים עם העדשים והבצל המטוגן ומכבים את האש.
מוסיפים את העופות
מוסיפים 5 כוסות מים רותחים
זולפים סילאן על העופות
מכסים בנייר אפייה ומכסה או רדיד אלומיניום
מכניסים לשעה לתנור שחומם 180 מעלות

ויש לכם סיר של השמחות
יודעת? יודעת!!!

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת