לרוטב –
שורפים שלושה פלפלים בצבעים בנינגה גריל מצב גריל 15 דקות
שמים בקערה מכסים בניילון נצמד מקלפים וחותכים.
לוקחים 4 עגבניות, עושים חתך איקס למעלה וגם שורפים בנינג׳ה כ-8 דקות מקלפים וחותכים לקוביות.
במחבת או סיר שטוח שמים מעט שמן זית וכף חמאה מטגנים בצל אחד קצוץ דק, גזר אחד קצוץ דק, 5-6 גבעולי סלרי קצוצים ו-2 שיני שום פרוס
מטגנים כמה דקות ואז מוזגים כוס יין אדום, נותנים ליין להצטמצם מעט, מוסיפים את העגבניות והפלפלים הקלויים
מתבלים בכפית מלח, כפית אורגנו וכפית פלפל שחור
מוסיפים כוס מחית של עגבניות קצוצות במיץ מכסים ומבשלים כ-25 דקות- אש בינונית.
לאחר מכן מעבירים את כל הרוטב למעבד מזון עם 10 עלי בזיליקום טרי ונותנים 3-4 פולסים (אפשר גם עם מוט סטיק).
משטחים את הרוטב בפלטה של הנינג׳ה
לירקות-
לקחתי בטטה, זוקיני, עגבניה וחציל
אפשר לשים גם תפוא, סלק, קולורבי וכל מה שמתחשק לכם
מה שחשוב שהירקות יהיו באותו הגודל והצורה וגדולים יחסית לכן תבחרו בקפידה,
וחשוב שיהיו דקיקים וכן עדיף להשתמש במעבד מזון .
ֿמסדרים בפלטה על הרוטב אחד על השני כמו בסרטון,
מתבלים במלח, פלפל שחור וטימין טרי,
זולפים שמן זית מכסים ומכניסים לנינג׳ה ל- 35 דקות מצב אפייה 170 מעלות
(הירקות חייבים להיות דקים אם לא עשיתם דק מספיק אז תתחילו את האפייה עם רדיד אלומיניום ואז תסירו ותנו השחמה) מגישים איך שאוהבים ועפים לחלל
בתאבון