ביום העצמאות תמיד כיף לגוון במתכונים חדשים, בכל זאת צריך קצת להרשים את האורחים,
אז את המתכון הבא בניתי בעזרת הדמיון,
כשאני אוכל קבב אני תמיד אוהב לבנות לי בביס יחד עם פלפל קלוי וחצילים,
אז אם אפשר להכניס אותם לתוך הקבב למה לא?
מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!
ביום העצמאות תמיד כיף לגוון במתכונים חדשים, בכל זאת צריך קצת להרשים את האורחים,
אז את המתכון הבא בניתי בעזרת הדמיון,
כשאני אוכל קבב אני תמיד אוהב לבנות לי בביס יחד עם פלפל קלוי וחצילים,
אז אם אפשר להכניס אותם לתוך הקבב למה לא?
איך מכינים?
– בקערה עמוקה שמים את כל מצרכי הקבב ולשים בעזרת כפות הידיים כמה דקות עד
לאיחוד.
– שורפים על גריל או בתנור את פלפל השושקה, מקלפים ומנקים מגרעינים.ֿ
טיפ: כששמים פלפלים שרופים בשקית זיפר סליידר סנו סושי, סוגרים וממתינים כרבע שעה
הקליפה מתקלפת בקלות.
– פורסים 2 חצילים לפרוסות דקות ומסדרים אותם על מגש עם נייר אפיה
מורחים מעט שמן זית על החצילים, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור ואופים בתנור
שחומם ל-200 מעלות כרבע שעה.
– צולים גם גבעולי בצל ירוק על הגריל ומוציאים.ֿ
פורסים נייר אפייה על השיש, מורחים מעט שמן זית ומשטחים חצי מכמות הקבב על חצי
מנייר האפייה.
– מסדרים את החצילים על כל שטח הקבב ולאחר מכן מסדרים גם את פלפל השושקה,
ואת הבצל הירוק.
– מגלגלים בעזרת נייר האפייה לצורת רולדה (ראו סרטון).
– חוזרים על הפעולות עם מחצית הבשר הנוספת.
– עוטפים את הרולדה בניילון נצמד ומכניסים להקפאה לשעה וחצי / שעתיים
כדי שיהיה קל לחתוך.
– מוציאים מהקפאה ופורסים לעיגולים בעובי של 1-2 סנטימטר.
– ניתן לשים על שיפוד, ולמתקשים ניתן לצלות את זה ישירות על הגריל.
מומלץ להגיש לצד ירקות צלויים וטחינה.
בתיאבון וחג שמח