מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית רולדת קבב במילוי חצילים, פלפל שושקה ובצל ירוק

רולדת קבב במילוי חצילים, פלפל שושקה ובצל ירוק

ביום העצמאות תמיד כיף לגוון במתכונים חדשים, בכל זאת צריך קצת להרשים את האורחים,

אז את המתכון הבא בניתי בעזרת הדמיון,

כשאני אוכל קבב אני תמיד אוהב לבנות לי בביס יחד עם פלפל קלוי וחצילים,

אז אם אפשר להכניס אותם לתוך הקבב למה לא?

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לקבב:
קילו בשר צלעות או צוואר טחון
100 גרם שומן כבש טחון
בצל קצוץ אחד
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילת כוסברה קצוצה
שן שום קצוצה
כף מלח
כפית ראס אל חנות
כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור
למילוי הרולדה:
6 פלפל שושקה
חצי חבילת בצל ירוק
2 חצילים
שמן זית
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
ניילון נצמד סנו
נייר אפייה סנו
שקית זיפר סנו

אופן ההכנה

איך מכינים?
– בקערה עמוקה שמים את כל מצרכי הקבב ולשים בעזרת כפות הידיים כמה דקות עד
לאיחוד.
– שורפים על גריל או בתנור את פלפל השושקה, מקלפים ומנקים מגרעינים.ֿ
טיפ: כששמים פלפלים שרופים בשקית זיפר סליידר סנו סושי, סוגרים וממתינים כרבע שעה
הקליפה מתקלפת בקלות.
– פורסים 2 חצילים לפרוסות דקות ומסדרים אותם על מגש עם נייר אפיה
מורחים מעט שמן זית על החצילים, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור ואופים בתנור
שחומם ל-200 מעלות כרבע שעה.
– צולים גם גבעולי בצל ירוק על הגריל ומוציאים.ֿ
פורסים נייר אפייה על השיש, מורחים מעט שמן זית ומשטחים חצי מכמות הקבב על חצי
מנייר האפייה.
– מסדרים את החצילים על כל שטח הקבב ולאחר מכן מסדרים גם את פלפל השושקה,
ואת הבצל הירוק.
– מגלגלים בעזרת נייר האפייה לצורת רולדה (ראו סרטון).
– חוזרים על הפעולות עם מחצית הבשר הנוספת.
– עוטפים את הרולדה בניילון נצמד ומכניסים להקפאה לשעה וחצי / שעתיים
כדי שיהיה קל לחתוך.
– מוציאים מהקפאה ופורסים לעיגולים בעובי של 1-2 סנטימטר.
– ניתן לשים על שיפוד, ולמתקשים ניתן לצלות את זה ישירות על הגריל.

מומלץ להגיש לצד ירקות צלויים וטחינה.
בתיאבון וחג שמח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת