חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית רבע טלה חגיגי לחג עם כרישה ממולאת אורז צרחווות

רבע טלה חגיגי לחג עם כרישה ממולאת אורז צרחווות

אין חגיגי יותר מטלה שמוגש למרכז שולחן החג
אז הכנתי רבע טלה חגיגי עם כרישות ממולאות באורז
וזה יצא הצגה!
בסיר המושלם והאובלי של פודאפיל שנראה לי הולך להפוך לסיר הכי שימושי שלי.
סיר שיודע להכיל דג שלם ענק, סלמון, שוק טלה
למה לא היה את זה עד היום כזה פשוט כזה גאוני
הייתי חייב להכין בו מתכון חגיגי

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

רבע טלה טרי
כף גדושה מלח גס
כפית פלפל גרוס
כף תערובת ראב למעשנה שאוהבים (אפשר תבלין גריל)
כף נענע יבשה
2 כפות שמן זית לפתיחת התבלינים
3 גבעולי כרישה
למילוי האורז:
2 כוסות אורז עגול שטוף
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן סלרי קצוץ
חופן נענע קצוצה
חופן בצל ירוק קצוץ
עגבנייה אחת קצוצה
2 שיני שום כתוש
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן זית
כף חמוציות מיובשות
כף מלח
כף פפריקה
חצי כפית פלפל שחור
לרוטב:
4 כוסות מים רותחים
4 כפות רכז רימונים
מיץ מלימון אחד
כף מלח
כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

ראשית מערבבים את התבלינים של הטלה בקערה עם מעט שמן זית,
מורחים את הטלה היטב משני הצדדים,
מערבבים את כל חומרי המילוי של הממולאים,
לוקחים את הכרישות וקוטמים את הקצוות,
חורצים לאורך הכרישה ומפרידים את הדפים
שמים את המילוי בקצה ומקפלים למשולש ועוד משולש ועוד משולש ואז את הקצה סוגרים כמו מעטפה (ראו בסרטון זה ממש פשוט)
מסדרים את הממולאים בסיר,
מניחים מעל את הטלה
לוקחים 4 כוסות מים רותחים, מוסיפים 5 כפות רכז רימונים, כף מלח חצי כפית פלפל שחור ומיץ מלימון אחד מערבבים הכל ויוצקים על הטלה
מכסים במכסה ומכניסים לתנור 170 מעלות 5 שעות
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת