אין חגיגי יותר מטלה שמוגש למרכז שולחן החג
אז הכנתי רבע טלה חגיגי עם כרישות ממולאות באורז
וזה יצא הצגה!
בסיר המושלם והאובלי של פודאפיל שנראה לי הולך להפוך לסיר הכי שימושי שלי.
סיר שיודע להכיל דג שלם ענק, סלמון, שוק טלה
למה לא היה את זה עד היום כזה פשוט כזה גאוני
הייתי חייב להכין בו מתכון חגיגי
ראשית מערבבים את התבלינים של הטלה בקערה עם מעט שמן זית,
מורחים את הטלה היטב משני הצדדים,
מערבבים את כל חומרי המילוי של הממולאים,
לוקחים את הכרישות וקוטמים את הקצוות,
חורצים לאורך הכרישה ומפרידים את הדפים
שמים את המילוי בקצה ומקפלים למשולש ועוד משולש ועוד משולש ואז את הקצה סוגרים כמו מעטפה (ראו בסרטון זה ממש פשוט)
מסדרים את הממולאים בסיר,
מניחים מעל את הטלה
לוקחים 4 כוסות מים רותחים, מוסיפים 5 כפות רכז רימונים, כף מלח חצי כפית פלפל שחור ומיץ מלימון אחד מערבבים הכל ויוצקים על הטלה
מכסים במכסה ומכניסים לתנור 170 מעלות 5 שעות
בתאבון