מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית רביולי אוזן המן

רביולי אוזן המן

רביולי אוזן המן צבעוני ברוטב חמאת עגבניות ופרמז׳ן

כמה כיף שאפשר לשחק עם בצק פסטה במלא צורות ומלא צבעים

אז היום הכנתי מנה לפורים של רביולי שהתחפש לאוזן המן

במילוי ריקוטה, פטה ופרמז׳ן

ברוטב עגבניות, חמאה ושום

אימאללה זה יצא צרחות

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לבצק הפסטה:
300 גרם קמח 00 לפסטה
3 ביצים לארג׳
רבע כפית מלח
כף שמן זית
צבע מאכל או אבקת צבע בכל צבע שרוצים
למילוי:
2 כפות ריקוטה
כף פטה מפוררת
2 כפות פרמז׳ן
לרוטב:
50 גרם חמאה
כף שמן זית
3 שיני שום פרוסות
7 עגבניות שרי תמר שלמות
בזיליקום טרי
חצי כוס יין לבן
3 כפות פרמז׳ן
פלפל שחור
2 כפות מי פסטה

אופן ההכנה

שמים קמח על השיש ועושים גומה אלייה שוברים את הביצים
מוסיפים את המלח ושמן הזית,
מתחילים לערבב מבפנים ולוקחים כל פעם קצת קמח עד שהכל הופך פירורי
מתחילים ללוש עם הידיים,
כשנוצר בצק מחלקים אותו ל-3 חתיכות
חלק אחד גדול יותר ישאר בצבע לבן ולשני החלקים הנוספים מוסיפים את הצבע שרוצים וממשיכים ללוש (כמובן שאפשר להשאיר את הבצק בצבע הטבעי).
מכניסים את הבצק למקרר לשעה,
מערבבים את חומרי המילוי ומעבירים לשק זילוף,
מוציאים את הבצק מהמקרר ופותחים עד למספר 4 במכונת הפסטה
שמים את הבצק שפתחנו בצד
יוצרים מהאחרים צבע אחד פסים עבים כמו פטוצ׳יני והצבע השני כמו ספגטי
מקשטים את הבצק בפסים הצבעוניים ומכסים בחתיכה לבנה נוספת
מהדקים ומעבירים במכונת פסטה עד לדרגה 5
(תצפו בסרטון ותראו את התהליך במדויק).
יוצרים עיגולים בעזרת רינג,
שמים במרכז מילוי
מרטיבים את השוליים, מקפלים למשולש ומהדקים.
לוקחים מחבת עם שמן זית ומעט חמאה,
מטגנים את השום ונזהרים שלא ישרף,
מוסיפים את עגבניות השרי וממשיכים לערבב,
מוסיפים את היין הלבן וברגע שמתאדה האלכוהול מוסיפים את הבזיליקום והפרמז׳ן.
מכבים את האש
ומוסיפים את שאר החמאה שתתחבר עם הרוטב ולא תישבר
ניתן להוסיף כף מהמי פסטה
את הרביולי מבשלים 3 דקות במים רותחים עם כף מלח
מעבירים לרוטב ומאחדים
מגישים עם עוד פרמז׳ן ובזיליקום

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת