מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית קציצות ״קפיץ״ קישואים ברוטב עגבניות

קציצות ״קפיץ״ קישואים ברוטב עגבניות

איך מנה חדשה נולדת?

לפעמים זה קורה די בטעות,

כמו שקרה לי אתמול,

קניתי מצרכים להכנת ״קוסא מחשי״ בשרי 

בזמן שאני מרוקן את הקישואים אני מגלה קפיצים יפייפים מתוכן הקישוא

(בראש אני אומר מה יותר טעים מהבפנים של קישוא)..

בדרך כלל אני מוסיף את התוכן לרוטב וזה מעשיר אותו,

אך כאן הם היו כל כך יפים,

שנייה לפני שאני בא להשתמש בבשר טחון אני אומר לעצמי למה שלא אשאיר את הקישואים צמחוניים ואאלתר עם הבשר קציצות קפיץ של קישואים.

דמיינתי את המנה וידעתי שהיא תצא מדהימה…

מילאתי את הקפיצים בבשר טחון מתובל היטב,

טיגנתי, הכנתי רוטב אדום פשוט ונתתי לזה שעה וחצי אש קטנה 

כמה פשוט ככה טעים!

קים הבת הגדולה שלי הגיעה אלי בסוף הארוחה אחרי שלא נשאר זכר לסיר ואמרה לי אבא זו הקציצה הכי טעימה שאכלתי

אתם וודאי יכולים להרגיש את הסיפוק והאושר שלי..

זה באמת יצא טעים ומיוחד סטייל מוסקה אבל יותר אפילו.

אז בואו למתכון

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

10 קישואים- נשתמש רק בבפנוכו של קישואים (המרוקן ממולאים ניתן להשיג בעלי אקספרס יש בהייליטס באינסטגרם אצלי קישור הוא עולה 25 שקלים)
לבשר:
חצי קילו בשר טחון
חצי בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
צרור פטרוזיליה קצוצה
חופן בצל ירוק קצוץ
חצי כוס פירורי לחם
ביצה
כפית ראס אל חנות
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית פפריקה
2 כפות שמן זית
קערה עם כוס קמח- לציפוי לפני טיגון
שמן עמוק
לרוטב:
בצל קצוץ אחד
3 כפות שמן זית
3 כפות רסק
קופסת עגבניות קוביות במיץ או מחית
כף פפריקה
כף מלח, כף סוכר
חצי כפית פלפל שחור
כף ראס אל חנות

אופן ההכנה

מרוקנים את הקישואים בעזרת מרוקן ממולאים ומשתמשים בקפיץ שנוצר מהבפנים.
בקערה שמים את הבשר הטחון, הבצל, הפטרוזיליה, הביצה, פירורי הלחם, השמן והתבלינים ומערבבים היטב
ממלאים כל קפיץ של קישוא בבשר,
מצפים בקמח, מהדקים ומטגנים בשמן עמוק

מכינים את הרוטב:
בסיר סוטאג׳ עם שמן זית מטגנים את הבצל עד הזהבה,
מוסיפים את הרסק והתבלינים ומערבבים לפתיחת הארומות
מוסיפים את מחית העגבניות והמים
מביאים לרתיחה,
מסדרים את הקציצות מפזרים פטרוזיליה ומכסים את הסיר
מבשלים כשעה וחצי אש קטנה

מגיעים עם אורז או כל תוספת שמתחשק לכם,
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת