מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית קציצות ״פינתי״ המקוריות

קציצות ״פינתי״ המקוריות

תקשיבו רגע, אם יש לכם ילדים שלא אוהבים אוכל מבושל או עושים טובה שרוצים לאכול מצאתי את הדרך לגרום להם לאהוב אוכל הקציצה הזאת תזכיר להם צורה של נקנקיה ואז שיקחו את הביס הם יתחשמלו ויבקשו עוד ועוד

אז קציצות "פינתי" המקוריות תוך כדי כתיבת שורות אלו פירקתי 6 קציצות זה כל כך רך ומפנק שרק כשתכינו תבינו הרוטב הופך מדליל לסמיך תוך כדי הבישול ונספג בתוך הקציצה,הירושלמים בנינו הותיקים בטוח טעמו אותה בפינת המלך ג'ורג' במרכז העיר…

אז קבלו את המתכון שהייתי לוקח איתי לאי בודד ומוכן לאכול כל יום

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו בשר טחון
כוס פירורי לחם
2 ביצים
בצל גדול קצוץ
6 שיני שום קצוץ
מלח, פלפל,פפריקה,כמון,ראס אל חנות, בהרט, סוכר
קופסת רסק עגבניות
קופסת עגבניות קוביות במיץ
3 עגבניות מגורדות
שמן לטיגון

אופן ההכנה

מתכון:

שמים במיקסר או מגרדים בפומפיה או חותכים דק  בצל אחד גדול, 3 שיני שום 

מוסיפים  קילו בשר טחון טרי,כף מלח,כפית פלפל שחור,כף פפריקה,כף ראס אל חנות, כפית בהרט,כף כמון שתי ביצים,כוס פירורי לחם מערבבים את הכל לתערובת אחידה

-בפעם הקודמת לקחתי בקבוק חתכתי באמצע שמתי בתוכו את הבשר ודוחפים עם קופסת שימורים ליצרת קציצות, הפעם לא מצאתי בקבוק לקחתי שק זילוף גזרתי בקצה וזה היה הרבה יותר קל ומדוייק אפילו

-מטגנים את הקציצות במחבת או סיר עם שמן עמוק עד שנהיות שחורות אל תיבהלו זה לא שרוף ככה זה צריך להיות 

-בסיר נפרד עם כ-2 ליטר מים שמים שיני שום כתוש,  קופסא של עגבנייות קלופות מוטי, 3 כפות רסק, 2 עגבניות מגורדות, כף פפריקה, כפית פלפל שחור,כפית מלח, כף בהרט

מערבבים ומרתיחים כ-10 דקות

אל תיבהלו שהרוטב דליל.

כשתמזגו את הרוטב לקציצות לבישול של שעה וחצי אש קטנה תבינו על מה אני מדבר 

תגישו עם אורז שעריה או אורז שעועית

ובתאבון!!!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת