מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית קציצות עוף, הודו ובורגול ממכרות כל ביס הוא חלום

קציצות עוף, הודו ובורגול ממכרות כל ביס הוא חלום

זה מתכון שצילמתי כבר בשנת 2021 ובטוח מלא פיספסו אותו וחבל…

אז צילמתי אותו שוב (כי בלי קשר הצילום הקודם היה מביך)

וזה באמת אחד ממתכוני הקציצות הכי טעימות שיש

אני באמת מפציר בכם להכין אותם

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

כוס וחצי בורגול (כוס חד פעמית או כוס אחת גדולה)
חצי קילו הודו טחון
חצי קילו חזה עוף טחון
בצל ענק מגורד
צרור כוסברה קצוצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
חופן עלי סלרי קצוצים
2 שיני שום כתוש
2 ביצים
כף מלח
כפית פלפל שחור
חצי כפית אגוז מוסקט
2 כפות שמן זית
מצרכים לרוטב:
רבע כוס שמן זית
3 בצלים חתוכים
4 גבעולי סלרי קצוץ
4-5 גבעולי בצל ירוק (החלק הלבן) קצוצים
כף מלח
כפית פלפל שחור
2 וחצי כוסות מים

אופן ההכנה

שמים בקערה את הבורגול ומכסים במים רותחים – קצת מעל קו הבורגול,
נותנים לבורגול לנוח 10 דקות ומסננים.
מערבבים את כל מצרכי הקציצות ,מוסיפים את הבורגול המושרה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים קציצות עם ידיים רטובות ומשטחים מעט
במחבת עם שמן זית מטגנים את הקציצות משני הצדדים דקה וחצי כל צד רק שיתייצבו ולא יתפרקו.
לוקחים סיר סוטאג׳ רחב ושמים רבע כוס שמן זית , שמים גם 3 בצלים חתוכים לרצועות ומערבבים
ברגע שהבצל הופך שקוף מוסיפים 4 גבעולי סלרי קצוץ וגבעולי בצל ירוק קצוץ מטגנים כ-20 דק שהכל יהפוך ריבתי.
מוסיפים כף מלח, כפית פלפל שחור ושתיים וחצי כוסות מים רותחים
מסדרים את הקציצות בסיר
מכסים ומבשלים על אש נמוכה-בינונית כ-40 דקות
הרוטב יספג בקציצה (בגלל הבורגול) ויגרום לקציצה להיות רטובה ונימוחה אהההח איזו רטיבות
שתיקחו ת'ביס תבינו למה אני מתכוון
וכמה זה טעים
מומלץ להגיש עם אורז לבן

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת