מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית קציצות ירק/ לביבות/ עיג׳ה/ לטקס לא משנה השם העיקר שתכינו

קציצות ירק/ לביבות/ עיג׳ה/ לטקס לא משנה השם העיקר שתכינו

יש מלא שמות לקציצות ירק

תקראו לזה איך שבא לכם אבל מבטיח לכם שאלו הכי טעימות שתכירו !

וכן יש גם פטנט יחודי שעוזר לתהליך וחוסך זמן וכאב ראש – שקיות בד לבישול של סנו

מה הטריק?

שמים בתוכן את הירקות שרוצים חולטים 7 דקות במים רותחים

מוציאים, סוחטים, מוסיפים ביצים פירורי לחם ותבלינים

ואתם בדרך הבטוחה לקציצת הירק המושלמת

בואו למתכון…

#בשיתוף סנו

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים ל-20 יחידות:
שקית בד לבישול סנו
3 תפוחי אדמה מגורדים
1 זוקיני ירוק מגורד
1 זוקיני צהוב מגורד ( אם אין אז עוד אחד ירוק)
1 כרישה חתוכה לעיגולים
חבילת עלי תרד שטופים ונקיים
חבילת פטרוזיליה קצוצה
3 שיני שום כתוש
3 ביצים
3/4 כוס פירורי לחם מוזהבים
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה

בשקית בד שמים את תפוחי האדמה, הזוקיני הכרישה והתרד הקצוצים ומהדקים את הקצה
מכניסים את השקית למים רותחים וסוגרים ל-7 דקות חליטה
מוציאים את שקית הבד מהמים ונותנים לזה להתקרר (אם אין לכם זמן אתם יכולים פשוט לקרר מתחת למי בר זורמים).
מסובבים את שקית הבד וסוחטים עד שכל הנוזלים יוצאים
מעבירים לקערה את תכולת השקית ,
מוסיפים את הפטרוזיליה, השום, המלח, הפלפל השחור ופירורי הלחם ומערבבים היטב
יוצרים קציצות שטוחות
מטגנים במחבת עם שמן חם (בערך 2 ס״מ גובה השמן )
מטגנים משתי הצדדים עד השחמה
מגישים עפ מה שאוהבים
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת