חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית קציצות הודו ברוטב חמוסטה הכי טעימות אבר

קציצות הודו ברוטב חמוסטה הכי טעימות אבר

אתם יודעים שבקציצות אני אף פעם לא מאכזב,
אז קבלו מתכון לקציצות הודו ברוטב חמוסטה,
קים אמרה שהן הכי טעימות שהכנתי והעליבה אותי כי נכון הן טעימות אבל יש עוד מלא מתכוני קציצות טובים שעשיתי אז למה ככה…
מה שאהבתי במתכון הזה שכשלוקחים כף של רוטב עם הקישואים ומערבבים עם אורז לבן, אמאלהה איזה שילוב קטלני

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לקציצות
800 גרם הודו טחון
חצי בצל קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור עלי סלרי קצוצים (רק עלים)
3 שיני שום קצוץ
ביצה
2 כפות פירורי לחם לבנים
כפית גדושה מלח
חצי כפית פלפל שחור
פית שטוחה כורכום
חצי כפית קימל
כפית שמיר יבש (לא חייב אבל מוסיף)
חצי זוקיני מגורד
2 כפות שמן זית
לרוטב:
7 גבעולי סלרי
10 עלי נענע
צרור עלי סלרי
1 קישוא גדול מקולף חלקית וחתוך לעיגולים
1 זוקיני גדול מקולף חלקית וחתוך לעיגולים
1 בצל לבן חתוך לקוביות
2 גבעולי סלרי קצוצים
לימון אחד קלוף וחתוך לפרוסות
לימון אחד סחוט
4 כפות שמן זית
כפית כורכום
כף מלח
חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

בקערה מערבבים את כל מרכיבי הקציצות, יוצרים כדורים שווים ומשטחים,
מניחים על מגש עם נייר אפייה משפריצים מעט שמן זית ומכניסים לתנור חום הכי גבוה, טורבו ל-12 דקות.
במעבד מזון שמים את הסלרי והנענע וטוחנים
בסיר סוטאג׳ רחב שמים 4 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל, הסלרי והשום עד הזהבה ועם הרבה סבלנות.
מוסיפים את הגבעולים והנענע שטחנו במעבד מזון ומערבבים,
ברגע שעולה ריח נהדר של העלים מוסיפים 2 כוסות מים.
מתבלים עם כף מלח, כפית כורכום וכפית פלפל שחור ומביאים לרתיחה,
סוחטים פנימה לימון אחד וטועמים שלא חסר כלום
מסדרים את הקציצות שתי וערב ביחד עם הקישואים והזוקיני,
מסדרים את הלימון החתוך ,אם נשאר סלרי שימו למעלה
מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי לפחות
אני בישלתי שעתיים על אש קטנה
מגישים עם אורז

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת