את המתכון הזה הילדים שלי אוכלים ואוהבים כל השנה לא רק בפסח,
זה אותו הקניידלך האהוב והמוכר רק עם שדרוג קטנטן של עוף טחון
המרק הוא די בסיסי ועשיר, אתם יכולים להכין איזה מרק שאתם אוהבים
את המתכון הזה הילדים שלי אוכלים ואוהבים כל השנה לא רק בפסח,
זה אותו הקניידלך האהוב והמוכר רק עם שדרוג קטנטן של עוף טחון
המרק הוא די בסיסי ועשיר, אתם יכולים להכין איזה מרק שאתם אוהבים
חותכים את הירקות לקוביות קטנות או מגרדים בפומפייה
חותכים את גבעולי הסלרי.
מטגנים לפי הסדר הבא בצל, סלרי,גזר,תפוח אדמה,קישואים עד שמטוגן
ממלאים 2 ליטר מים בסיר.
מתבלים בכפית חוויג כף מלח וכפית פלפל שחור מביאים לרתיחה,.
מבשלים 15 דקות(הקוביות חיבות להיות קטנות או מגורדות אחרת צריך לבשל עוד קצת)
בנתיים לוקחים בקערה 4 ביצים ומקציפים אותם עם מיקסר ידני אפשר גם ביד בעזרת מטרפה.
מוסיפים כפית מלח,חצי כפית סודה וטיפה שמן זית
מוסיפים פנימה 300 גרם עוף טחון וכוס וחצי קמח מצה
מוסיפים חצי כוס מים.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה
יוצרים כדורים קטנים וזורקים לסיר הרותח
שימו לב שהכדורים מתנפחים אז לא לעשות אותם גדולים מידי
מבשלים כ10 דק עד שהכדורים צפים
ובתאבון