חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית קימי ביקשה לצלם ולבשל בעצמה דג לשבת

קימי ביקשה לצלם ולבשל בעצמה דג לשבת

כבר הרבה זמן שקימי מבקשת לצלם ולבשל בעצמה לבד אבל קצת חששה,
אז אמרתי לה: ״שאין לה מה לחשוש גם כשאני התחלתי לצלם לא ידעתי כלום ושאני אתמוך בה ״
היא צילמה את המאכל שהיא הכי אוהבת ״דג לשבת״,
קצת התלכלכה אבל גם מזה לא חששתי
יש את וניש, הכנתי את משחת הפלא והכתמים ירדו בקלות
כמובן שכתבנו לכם את המתכון

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

6 פילה אמנון או דניס טרי
2 פלפל אדום(גמבה) חתוכה לרצועות
1 פלפל ירוק חריף
3 פלפל מתוק יבש נקי מגרעינים
10 שיני שום
חבילת כוסברה
כף אריסה מתוקה
1 לימון פרוס ללא הקליפה
3 לימונים כבושים (לא חייב)
חצי כוס שמן
כוס מים רותחים (גג כוס וחצי אבל לא יותר)
כף פפריקה מתוקה
כפית כמון
כפית מלח
כפית פלפל גרוס יבש מתוק או חריף

אופן ההכנה

בסיר סוטאג׳ שמים את השמן, השום, הפלפלים היבשים והטריים, הכוסברה והתבלינים
ומכסים
מבשלים על אש קטנה לוחשת כ- 40 דקות מידי פעם מערבבים,
מוסיפים כוס מים רותחים, מכסים ומבשלים כעשר דקות.
אחרי 10 דקות מוודאים שיש רוטב, אם חסר ניתן להוסיף (גג חצי כוס מים לא יותר)
על נייר אפייה או תבנית מסדרים את הדגים הטריים,
מכינים תערובת של כפית פפריקה, כפית מלח וקצת שמן זית מערבבים ומורחים את הדגים,
מסדרים את הדגים בתוך הרוטב,
משקים אותם עם כף , מפזרים כוברה ומבשלים כ-15 דקות נוספות
מגישים עם חלה
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת