כבר הרבה זמן שקימי מבקשת לצלם ולבשל בעצמה לבד אבל קצת חששה,
אז אמרתי לה: ״שאין לה מה לחשוש גם כשאני התחלתי לצלם לא ידעתי כלום ושאני אתמוך בה ״
היא צילמה את המאכל שהיא הכי אוהבת ״דג לשבת״,
קצת התלכלכה אבל גם מזה לא חששתי
יש את וניש, הכנתי את משחת הפלא והכתמים ירדו בקלות
כמובן שכתבנו לכם את המתכון
בסיר סוטאג׳ שמים את השמן, השום, הפלפלים היבשים והטריים, הכוסברה והתבלינים
ומכסים
מבשלים על אש קטנה לוחשת כ- 40 דקות מידי פעם מערבבים,
מוסיפים כוס מים רותחים, מכסים ומבשלים כעשר דקות.
אחרי 10 דקות מוודאים שיש רוטב, אם חסר ניתן להוסיף (גג חצי כוס מים לא יותר)
על נייר אפייה או תבנית מסדרים את הדגים הטריים,
מכינים תערובת של כפית פפריקה, כפית מלח וקצת שמן זית מערבבים ומורחים את הדגים,
מסדרים את הדגים בתוך הרוטב,
משקים אותם עם כף , מפזרים כוברה ומבשלים כ-15 דקות נוספות
מגישים עם חלה
ובתאבון