בשבוע שעבר נתקלתי בפוסט של רון יוחננוב לקובה פטנט גאוני שפשוט שבר את הרשת,
אמרתי לעצמי שאני חייב לנסות את הפטנט בעצמי כי הרי כל מי שמכין קובה יודע שעניין הגלגול הוא אישיו
יש אנשים שמתייאשים, שמנסים פעם אחת ולא חוזרים או שפשוט מפחדים, נרתעים ואפילו לא מנסים..
וזה מה שהצית לי את המוח..
יש לי מתכונים לכל סוגי הקובה : סלק, דלעת, חמו, במיה, נבולסיה, חמוסטה
אז הייתי חייב לנסות גם את הפטנט אולי זה באמת יגרום לעוד אנשים להכין קובה בלי לחשוש,
כי עיניין הפטנט לא מצריך גלגול בכלל או שום ידע קודם…
החלטתי לנסות דוקא עם בשר סיסקה.
סיסקה למי שלא מכיר זהו בשר שמיועד לקובה חמוסטה
(ההמצאה הכי טובה של הכורדים אין לי מושג במה הם טעו שיצא להם ככה טעים😂)
בשר שעשוי מנתח מספר 2 (צלעות בקר) מתבשל בקוביות קטנות על שמן עם המיצים של עצמו עד שנשרף ומוציא טעם מיוחד …
בשלב הזה מעבירים אותו טחינה במעבד מזון
אז קדימה תקשיבו וחכו למבחן כמות הבשר אל מול המעטפת הדקה
מתחילים…
נ.ב
קיימים גם מתכונים מלאים כולל בצק אמיתי בלי קיצורי דרך