תקשיבו את הקובה הזה אני מכין רק פעם בשנה וזו הסיבה שכל כך מתגעגעים אליו
מתכון שהוא חובה באחד מימי חול המועד פסח
בשיתוף פודאפיל
תקשיבו את הקובה הזה אני מכין רק פעם בשנה וזו הסיבה שכל כך מתגעגעים אליו
מתכון שהוא חובה באחד מימי חול המועד פסח
בשיתוף פודאפיל
למעטפת הקובה |
– 500 גרם אורז פרסי |
– 250 גרם עוף טחון |
– 250 גרם בשר טחון |
למילוי |
– 700 גרם בשר טחון |
– 2 בצלים קצוצים |
– 3 כפות שמן |
– כפית בהרט |
– כפית מלח |
– חצי כפית פלפל שחור |
למרק |
– 2 בצלים חתוכים קוביות |
– 5-6 קישואים קטנים קריספיים |
– חתיכת דלעת יפה |
– חבילת עלי מנגולד |
– חבילת עלי סלרי וגבעולים |
– חופן עלי נענע |
– 2 כפות שמן |
– 3 עגבניות מגורדות |
– כף גדושה רסק עגבניות |
– כף מלח |
– כף סוכר |
– כפית פלפל שחור |
– 3 לימונים סחוטים |
אופן ההכנה: