מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית סמארט ליד של הנינג׳ה

קדירת כתף מספר 5 וירקות שורש בסמארט ליד של הנינג׳ה

סיפור אמיתי:

יום שישי שעה 14:00 בצהרים חוזרים הביתה מטיול ומבינים ששכחנו לדאוג למצרכים לארוחת ערב

שם ריצה לקצב הוא בשלבי קיפול..

אני לקצב: ״אני חייב קילו של משהו״ ..

הקצב: ״יש לי כתף 5 קוביות שלקוח לא בא לקחת״…

אני: ״תביא. אוהבים הכל״

ממשיך בריצה לשכן הירקן , סנוניות אחרונות של ירקות ..

רואה חבילה אחרונה גזרים צבעוניים, חבילת בצלי שאלוט שלא היו שורדים גם ככה עד יום ראשון

זהו המשימה הושלמה..

אבל רגע איך עכשיו אעמיד תוך שעה ארוחה…

יאללה סמארט ליד של נינג׳ה 

43 דקות מרגע שהתחלתי לבשל האוכל היה מוכן.

טעם גן עדן!!!

העמדתי סיר של אורז וזהו ארוחה מושלמת 

אז הצטרפו אלי למתכון רמת קושי לפתוח פחית זירו

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו בשר כתף מספר 5
חבילת כרישה
חבילת גזרים צבעוניים
חבילת בצלי שאלוט קלופים
גבעול רוזמרין
ראש שום שלם
כוס יין אדום
מלח, מלח גס, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

הפעלתי את הסמארט ליד למצב צלייה חום דרגה 5 .

התחמם בשניות שמתי מעט שמן וטיגנתי קילו כתף מספר 5 חתוך לקוביות עם כף מלח גס וכפית פלפל שחור גרוס.

הוספתי כרישה חתוכה- טיגנתי כמה דקות

הוספתי כוס יין אדום ונתתי לאלכוהול 2-3 דקות להתאדות.

הוספתי חבילת גזרים צבעוניים חתוכים גס

הוספתי חבילת בצלי שאלוט קלופים, גבעול רוזמרין וראש שום שלם חצוי לחצי

טיבלתי בעוד כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור

הוספתי פנימה כוס אחת של מים

סגרתי את הסיר והעברתי את הסליידר שמאלה, מצב סיר לחץ 40 דקות בדיוק

לאחר 40 דקות נתתי לאדים לצאת ופתחתי את הסיר

בשלב הזה הבשר טעים, רך ומוכן לאכילה

אם יש לכם עוד 10 דקות תנו לו עוד בישול להצטמצם מעט אם לא זה מושלם גם ככה 

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת