מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית פתית-ג׳דרה- מג׳דרה של פתיתים ופרגיות בסיר אחד

פתית-ג׳דרה- מג׳דרה של פתיתים ופרגיות בסיר אחד

סיפור אמיתי היום נוצר ויכוח ביני לבין הילדים הם רצו מאוד מג׳דרה (הם מתים על המג׳דרה שלי) ולי היה חשק מיוחד לפתיתים אז כדי לא להגיע למשבר הומניטרי עשינו פשרה אמרתי להם שלראשונה אי פעם אנסה להכין מג׳דרת פתיתי או בשמה החדש הפתית-ג׳דרה, צירפתי אליה גם פרגיות וסגרתי פינת ארוחת צהריים משפחתית.

עכשיו רגע לפני שאני רושם את המתכון מילה על מג׳דרה מנקודת מבטי.

מג׳דרה חייבת מלא בצל מטוגן, אם אכלתם אורז עם עדשים שבושלו יחד עם תבלינים זה לא מג׳דרה, כל הטעם המתוק והטעים של המג׳דרות הטובות מגיע מהבצל אם אתם לא אוהבים בצל מטוגן אתם בבעייה קשה, זהו פרקתי.

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

– קילו פרגיות נקיות ומגולגלות
– חצי כוס עדשים ירוקות
– חצי כוס עדשי בלוגה
– חבילת פתיתים
– – 3 בצלים ענקיים חתוכים לקוביות
– רבע כוס שמן זית
– כף מלח
– חצי כפית פלפל שחור
– כפית כמון
– סילאן

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • מתחילים מהבצל, בסיר סוטאג׳ שמים את שמן הזית, ברגע שחם מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש קטנה לאט לאט עד שנהיה זהוב 
  • מוסיפים לבצל את הפרגיות ומתבלים במעט מלח ופלפל, מורחים על הפרגית סילאן ושמים מכסה, מגביהים את האש לאיזה שבע דקות עד שהפרגית הופכת לבנה
  • בסיר נפרד מבשלים במים חצי כוס עדשי בלוגה וחצי כוס עדשים רגילות, מבשלים עם מכסה סגור עד שמרגישים שהעדשים התחילו להתרכך(בערך רבע שעה)
  • מסננים את העדשים
  • חוזרים לסיר עם הפרגיות והבצל- מוציאים את הפרגיות לצלחת ומוסיפים על הבצל חבילת פתיתים ואת העדשים שסיננו
  • מוסיפים מלח פלפל וכמון ומערבבים היטב 
  • מוסיפים חצי ליטר מים רותחים
  • מחזירים את הפרגיות לתוך המים ומורחים עוד מעט סילאן
  • מכסים ומבשלים אש נמוכה 15-17 דקות
  • זהו בתאבון

אה רגע לא התייחסתי לשיר בזמן שאני עורך את הסרטון נגמר לי השיר הכל כך יפה עוד לפני שאברהם טל התחיל לשיר אז החלטתי לשיר איתו יחד שורה חחח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת