מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית פפרדלה סלמון מנגולד ועגבניות מיובשות

פפרדלה סלמון מנגולד ועגבניות מיובשות

חג שבועות ממש מעבר לפינה

ואתם לא רוצים לפספס את המנה הזאת שגם מי שלא מחבב אוכל  ״חלבי״ פשוט יעוף עליה 

פסטה פרפדלה עם קוביות סלמון, עגבניות מיובשות ועלי מנגולד מוקפץ בחמאה ויין לבן 

#בשיתוף אסם

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חבילת פסטה פרפרדלה של פרפקטו
חצי קילו סלמון טרי חתוך לקוביות
50 גרם חמאה
3 כפות שמן זית
חבילת עלי מנגולד
1 צ׳ילי חריף פרוס
6-7 עגבניות מיובשות חתוכות
1 בצל סגול קצוץ
6-7 שיני שום פרוסות
כוס יין לבן
כף מלח
כפית פלפל שחור גרוס
פרמז׳ן

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה במים עם מלח לפי הוראות יצרן כ-7 דקות ומסננים
(נשמור כוס ממי הפסטה להמשך)
בסיר או במחבת שמים שמן זית ומתחילים עם הטיגון של הבצל,
אחרי שמעט מזהיב מוסיפים את גבעולי המנגולד וחצי מכמות החמאה .
מוסיפים את הצ׳ילי החריף ומערבבים
לאחר 2 דקות מוסיפים את קוביות הסלמון ועליו מלח ופלפל,
מערבבים בזהירות בלי שהסלמון יתפרק
מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת השום הפרוס
מוסיפים את עלי המנגולד (הירוקים)
מוסיפים כוס יין לבן ומבשלים כ-2 דק על שהאלכהול התאדה
מוסיפים את שאר החמאה וכוס מי בישול של הפסטה
מנערים בזהירות את הסיר / מחבת
מוסיפים את הפסטה ומערבבים בזהירות
מוסיפים את הפרמז׳ן

מגישים באהבה
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת