מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית פלאפל ירוק ממולא בשר וצנוברים

פלאפל ירוק ממולא בשר וצנוברים

ביום העצמאות אוהבים פלאפל ואוהבים גם בשר

מתלבטים בניהם?

אל תתלבטו יותר חיברתי לכם אותם

לפאלפל מטורף ממולא בשר וצנוברים

שאתם חייבים להכין

#בשיתוף סנו

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לפלאפל:
חצי קילו חומוס גרגירים שעברו השרייה במים של 12 שעות לפחות
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
1 בצל לבן
6 שיני שום
כפית מלח
כפית כמון
כפית כוסברה יבשה
כפית אבקת סודה לשתייה
150 מ״ל מים קרים
חצי כפית פלפל לבן
כוס קמח
לבשר:
חצי קילו בשר טחון
1 בצל לבן קצוץ
1 בצל סגול קצוץ
3 כפות שמן זית
חופן צנוברים
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית כמון
כפית ראס אל חנות
שמן עמוק לטיגון
ניילון נצמד ״סנו״

אופן ההכנה

משרים ל-12-24 שעות חצי קילו גרגירי חומוס
שוטפים היטב מהמים ושמים במעבד מזון או במטחנת בשר,
מוסיפים חצי צרור כוסברה, חצי צרור פטרוזיליה, בצל ו-6 שיני שום וטוחנים היטב.
מעבירים לקערה מוסיפים כפית מלח, כפית כמון, כפית כוסברה יבשה, כפית אבקת סודה לשתייה, כוס של מים קרים וכוס קמח,
מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

מכינים את הבשר:
מטגנים במחבת את הבצלים הקצוצים עם שמן זית, מוסיפים חצי קילו בשר טחון (אני שם את הבשר בין שתי ניירות אפייה ומועך זה עוזר לפורר אותו מהר ושלא יצאו גושים גדולים), וקוצצים ומטגנים היטב,
מתבלים בכפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית כמון וכפית ראס אל חנות מערבבים כ-10 דקות, מוסיפים צנוברים קלויים מעט, מסננים מנוזלים ונותנים לתערובת להתקרר.
מכסים את שתי קערות התערובת גם של הבשר וגם של הפאלפל ומכניסים למקרר ל-20 דקות שיתקררו מעט.
לאחר מכן לוקחים קערית קטנה או תבנית שקעים ושמים ניילון נצמד,
לוקחים עם כף מעט מהתערובת שמים בקערה ועושים מעין חור,
שמים חופן מהבשר עוד חצי מהתערובת וסוגרים עם הניילון למעין כדור.
(ראו דוגמא בסרטון)
מחממים שמן עמוק ל 170-180 מעלות ומטגנים את הפלאפלים עד שנהיים בצבע שחום ויפה

מגישים עם כל מה שאוהבים
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת