מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית פיקניה (שפיץ צ׳אך) בנינג׳ה גריל חיצוני מעשנה

פיקניה (שפיץ צ׳אך) בנינג׳ה גריל חיצוני מעשנה

אשתי מראה לכם כמה זה פשוט
לקחת פיקניה (שפיץ צ׳ך) ולהכין בלי מאמץ
בזכות הגריל החיצוני של הנינג׳ה
הוא גריל חיצוני עוצמתי, גדול במיוחד אבל הבונוס הוא גם מעשנה,
אפשר לעשן בשר דגים עוף ירקות בפשטות וביעילות.
המוצר הוא מוצר מקורי של שארק נינג׳ה מותאם לישראל ובלעדי לשריג היבואן הרשמי
מגיע עם כיסוי כלול לאחסון חיצוני כל השנה
עשוי מחומרים איכותיים שמתאימים לחוץ
4 תוכניות בישול חכמות עישון ,גריל, טיגון באויר, וצלייה
תצוגה מלאה בעברית וחוברת הוראות ומתכונים מפורטת
בנוסף הטבה יחודית על סטנד בהרכבה פשוטה לרוכשים מהיבואן הרשמי בלבד

#בשיתוף שריג

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

1.3 קג פיקניה כף רוזמרין יבש או טרי
חצי כף מלח ים מעושן או אטלנטי
חצי כף פלפל שלם או גרוס כפית
כפית גרגירי כוסברה או זרעי כוסברה יבשה
כפית צילי גרוס מתוק או חריף
חצי כפית טימין יבש
חצי כפית כמון שלם או טחון
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

במכתש ועלי נשים את התבלינים ושמן הזית ונכתוש היטב,
ניקח נייר סופג ונספוג את כל הפיקניה מכל צדדיה
נמרח את התיבול שכתשנו היטב על הפיקניה
מחממים את כירת הצריבה בגריל וצורבים את הנתח מכל צדדיו כ5-6 דקות סה״כ
נחמם את הגריל ל-350 מעלות ונעביר את הנתח לגריל
נכסה ל- 10 דקות ולאחר מכן נהפוך לצד השני ונכסה שוב.
לי לקח 33 דקות לצריבה של הנתח כאשר כל כמה דקות שיניתי כיוון
כמובן אני ממליץ להצטייד במדחום בשר ולכוון ל-53-54 מעלות לקבלת תוצאה שבחלק העבה יהיה מידיום ובחלק הדק עשוי מעט יותר.
לאחר מכן מסירים מהאש ונותנים לנתח לנוח כ-10 דקות
פורסים לפרוסות דקות
מגישים עם ירקות צלויים

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת