מתכון קליל
שמתחשק משהו מהיר לארוחת ערב, למוצ״ש או סתם איזה מאנצ׳
הפעם בורקס פיצה , אבל ממלאווח..
טעם של ילדות בדיוק כמו שהיינו קטנים
שהזיתים משתלטים על הטעם..
אין מישהו שלא אוהב את זה
מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!
מתכון קליל
שמתחשק משהו מהיר לארוחת ערב, למוצ״ש או סתם איזה מאנצ׳
הפעם בורקס פיצה , אבל ממלאווח..
טעם של ילדות בדיוק כמו שהיינו קטנים
שהזיתים משתלטים על הטעם..
אין מישהו שלא אוהב את זה
לרוטב:
שמים בקערה 3 כפות רסק עגבניות,
מוסיפים כפית אורגנו, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור ומערבבים היטב.
לוקחים מלאווחים (כמה שרוצים) – אני ממליץ להוציא את המלאווח 5 דקות קודם כדי שיפשיר ויהיה נוח לעבוד
איתו אבל לא הרבה לפני.
שמים נייר אפיה ומעליו קצת ספריי-שמן (השמן יעזור לנו לגרום לבצק לא לידבק)
מורחים כל מלאווח ברוטב עגבניות שהכנו,
מוסיפים צהובה מגורדת וזיתים קצוצים (מלא!!! זה הטעם)
מגלגלים כמו שבלול, מהדקים מעט את הפינות
חותכים עם שפכטל או סכין לעיגולים ומסדרים בתבנית.
מורחים בביצה ולתנור 180 מעלות כ-30 דקות עד להזהבה
מגישים איך שאוהבים
זה טעים גם שזה חם וגם קר
בתאבון..