מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית פיצה נפוליטנית אמיתית גם בתנור וגם בטאבון בקלות

פיצה נפוליטנית אמיתית גם בתנור וגם בטאבון בקלות

פיצה נפוליטנית מטורפת

שניתן להכין גם בטאבון, גם על אבן שמוט וגם בתנור

ובשלושתם מתקבלת תוצאה מדהימה

אז נתחיל בזה שפיצה נפוליטנית זה דבר די פשוט, בצק טוב, רוטב פיצה פשוט, בזיליקום, מוצרלה ושמן זית.

כל הסוד בפיצה טמון בבצק…

בצקים של התפחה ארוכה מגיבים מעולה במיוחד בטאבונים אבל לא רק …

יש דרכים לגרום לבצק להרגיש כמו הדבר האמיתי ואני אסביר לכם איך אפשר ״לעבוד ״ על התנור

אז יש לי בשורה בשבילכם,

לשמרית יש בצק קראסט בדיוק למטרות האלו , הוא מגיע מצונן ומוכן לעבודה..

הוא מגיב בצורה מושלמת, הוא אלסטי ונוח לעבודה,

אוורירי בצדדים (זה אומר התפחה מעולה)

ותקשיבו בסוף הסרטון איך האויר השתחרר בלחיצה

אני ממליץ לכם ברצינות ובחום לנסות את הבצק הזה

#בשיתוף שמרית

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חבילת פיצה קראסט ״שמרית״(2 יחידות במארז)
קופסת עגבניות מרוסקות איטלקיות
כפית סוכר
כפית מלח
כפית אורגנו
250-300 גרם מוצרלה
שמן זית
בזיליקום
פרמזן
קמח סמולינה (אפשר גם עם קמח לבן רגיל זה רק כדי להיעזר לפתיחת הבצק)

אופן ההכנה

שמים מעט קמח על השיש, לוקחים כדור בצק ומתחילים בלתחם את המסגרת
ממש כמו שזה נשמע- עם האצבעות לייצר שוליים
אז מרימים את הבצק ופשוט מסובבים הוא יפתח ע״י כוח הכבידה.
לקראת הסוף עם אגרופים אסופים פשוט ממשיכים לסובב
זה מאוד מאוד פשוט ויש לכם בצק פתוח (ניתן לראות בסרטון)
מערבבים את העגבניות המרוסקות עם סוכר, מלח ואורגנו
מורחים כף גדושה על הבצק
מוסיפים קרעי מוצרלה (כמה שאתם אוהבים)
זולפים מעט שמן זית ועלי בזיליקום
שמים פרמזן כאהבת נפשכם

מי שמכין בתנור:
לשים את המגש הפוך בקרקעית, חום הכי גבוה טורבו כרבע שעה שיתחמם היטב, מניחים את הפיצה על המגש זה יקח בין 7-8 דקות.

מי שמכין על אבן שמוט:
לשים את האבן בקרקעית התנור חום הכי גבוה בערך 20 דקות עד שהאבן רותחת, מניחים את הפיצה ישירות על האבן בין 3-5 דקות .

מי שמכין בטאבון:
מחמם את הטאבון כמה דקות ומכניס את הפיצה ל-90 שניות בדיוק.

זהו הרי לכם פיצה של פיצריות בלי לצאת מהבית
טוב בעצם רק קפיצה קטנה לסופר הקרוב
טעימה בטרוף
שתפו אותי איך יצא לכם
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת