פיצה נפוליטנית מטורפת
שניתן להכין גם בטאבון, גם על אבן שמוט וגם בתנור
ובשלושתם מתקבלת תוצאה מדהימה
אז נתחיל בזה שפיצה נפוליטנית זה דבר די פשוט, בצק טוב, רוטב פיצה פשוט, בזיליקום, מוצרלה ושמן זית.
כל הסוד בפיצה טמון בבצק…
בצקים של התפחה ארוכה מגיבים מעולה במיוחד בטאבונים אבל לא רק …
יש דרכים לגרום לבצק להרגיש כמו הדבר האמיתי ואני אסביר לכם איך אפשר ״לעבוד ״ על התנור
אז יש לי בשורה בשבילכם,
לשמרית יש בצק קראסט בדיוק למטרות האלו , הוא מגיע מצונן ומוכן לעבודה..
הוא מגיב בצורה מושלמת, הוא אלסטי ונוח לעבודה,
אוורירי בצדדים (זה אומר התפחה מעולה)
ותקשיבו בסוף הסרטון איך האויר השתחרר בלחיצה
אני ממליץ לכם ברצינות ובחום לנסות את הבצק הזה
#בשיתוף שמרית