פיצה מרביולי כן כן אתם שומעים נכון,
השתמשתי ברביולי פטריות ששטראוס הוציאו במיוחד לשבועות
הכי חשוב כל אחד יכול להכין בקלות וזה טעים בטירוף.
בעצם לקחתי את הרביולי פטריות וייצרתי ממנו בסיס לפיצה איך עשיתי זאת?
פשוט מאוד
מלא פרמזן (גרנה פדנו) בתחתית, פרמזן זו גבינה שנמסה מהר מאוד ובטמפרטורה גבוהה הופכת להיות מקשה אחת והיא זו שחיברה לי את כל חלקי הפאזל של הרביולי
ומכאן הדרך פשוטה…
לא תאמינו כמה שזה יצא טעים ומענג..
ובאמת שכל אחד יכול להכין