מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית פאי רועים בנינג׳ה גריל

פאי רועים בנינג׳ה גריל

פאי רועים או בשמו הלועזי שפרדס פאי הוא מאכל מהמטבח הבריטי

שמורכב מבשר טחון (במקור מכבש) ומעליו שכבת פירה מנחמת

ויחד נוצר מאכל חורפי מנחם וטעים במיוחד, מה שגרם לי לקום להכין הוא צפייה בסדרה פיקי בליינדרס היא גורמת לך להרגיש בחורף בבריטניה

וישר בא לך לאכול משהו, ומה שעוד גרם לי לקום להכין הוא שאני נינג׳אי בכיר בעזרת המכשירים של הנינג׳ה הרבה יותר קל לי לקום עם מוטיבציה ,

לדוגמא ידעתי שתפוחי אדמה בסיר יקח לי בין 40-45 דקות ובסמארט ליד במצב סיר לחץ זה יקח רק 10 דקות לריכוך מלא של התפוחי אדמה.

הזמן שזה חוסך שווה לא רק זמן אלא מוטיבציה,

כנ״ל בנינגה גריל לא מדליק תנור, לא פותח סירים הכל במכשיר אחד

ולהכין פאי רועים נדיייר ב-35 דקות זה הישג חסר תקדים

המכשירים האלו משנים חיים!!!!

#בשיתוף שריג

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

3 כפות שמן זית
800 גרם בשר בקר טחון (או כבש)
1 בצל קצוץ דק
3 גבעולי סלרי קצוצים דק
2 גזרים קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות
6-7 תפחי אדמה
חצי כוס עגבניות קלופות במיץ(שימורים)
כף פפריקה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף טימין טרי
2 כפות קמח (אחת לבשר ואחת לפירה)
1 ביצה
חצי כוס יין אדום

אופן ההכנה

מתחילים בפירה, מקלפים את תפחי האדמה חוצים לחצי, שמים בסמארט ליד (שימו גם את הקליפות) מצב סיר לחץ 10 דקות מעבירים את הסליידר שמאלה וזהו מחכים שהסמארט יקרא לנו בחזרה.
לאחר שהשתחרר הלחץ מוציאים ומועכים את תפחי האדמה מוסיפים 2 כפות שמן זית, כפית מלח, ביצה, וכף קמח ומערבבים בעזרת מטרפה.
לבשר:
מדליקים את הנינג׳ה גריל מצב מחבת, 200 מעלות וברגע שמתחמם שמים שמן זית , בצל, גזר, סלרי מטגנים כמה דקות
מוסיפים את הבשר ,השום, התבלינים והטימין וקוצצים בעזרת כפות עץ.
סוגרים את הנינג׳ה לכמה דקות, פותחים ומוסיפים כף קמח, את העגבניות הקלופות והיין,
סוגרים ל-7-8 דקות שהכל יצטמצם ויתאחד.
ברגע שמוכן מיישרים בעזרת פאלטה מוציאים מהנינג׳ה גריל
שמים את הפירה מעל ומהדקים.
עושים חריצי פסים בעזרת מזלג
מוסיפים קצת טימין ו-2 שפריצים של שמן
מכניסים שוב לנינג׳ה הפעם מצב אפייה 200 מעלות 18 דקות
ויש לנו פאירועים מולם

מגישים ֿ
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת